Μαριάννα Τουμασάτου: Σκοτιστήκαμε την πρώτη φορά που είδαμε με τον άντρα μου ότι μας χώρισαν τα μέσα

Μαριάννα Τουμασάτου: Σκοτιστήκαμε την πρώτη φορά που είδαμε με τον άντρα μου ότι μας χώρισαν τα μέσα

Άμα ξέρεις ότι δεν χωρίζεις, σε νοιάζει αν σου λένε ότι χωρίζεις; αναρωτήθηκε η ηθοποιός

mariana-alexandros
Η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρθηκε στον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου, στους λόγους που τον ερωτεύτηκε, τα δημοσιεύματα που συχνά τους ήθελαν να χωρίζουν και στο θέμα της μητρότητας μετά τα 40.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» την Πρωτομαγιά.

Για το τι ερωτεύτηκε στον Αλέξανδρο Σταύρου, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Στον σύζυγό μου ερωτεύτηκα τα πάντα. Την καλοσύνη του, την ευγένειά του, την ειλικρίνειά του και με έχει βοηθήσει και ψυχολογικά βεβαίως. Μου έλεγε από την αρχή, όταν είχα πιεστεί με διάφορα πράγματα ότι θα με βοηθήσει να κάνω ψυχοθεραπεία κι αν αυτό έφερνε αλλαγές, ήταν πρόθυμος να τις βιώσει προκειμένου εγώ να είμαι καλά. Κι εγώ αυτό το λέω αγάπη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0y2qqcdix6x)

Σχετικά με τα διαρκή δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι χωρίζει από τον σύζυγό της, η ηθοποιός σχολίασε: «Κάθε καλοκαίρι μάς χώριζαν τα Μέσα γιατί δεν είχαν άλλα θέματα. Την πρώτη φορά που το είδαμε, σκοτιστήκαμε… Άμα ξέρεις ότι δεν χωρίζεις, σε νοιάζει αν σου λένε ότι χωρίζεις; Ρωτήσανε δύο τρεις τη μάνα μου και φαντάζομαι και την πεθερά μου κι εκείνες απάντησαν ότι τα παιδιά είναι μία χαρά στο σπίτι και τελείωσε η συζήτηση».

Όσον αφορά στη μητρότητα σε μεγάλη ηλικία, σημείωσε: «Έγινα μαμά στα 43, έχει μεγάλη σημασία όταν μία γυναίκα γίνεται μαμά στα 22, στα 25 και στα 28 κι άλλο όταν γίνεται μία γυναίκα μαμά στα 43. Θυμάμαι κάθε μέρα της κόρης μου, που είναι σήμερα 12 ετών. Ήταν πανεύκολο μωρό, ήταν υπέροχη».

Ειδήσεις σήμερα:

Η αστυνομία εκκένωσε την κατάληψη στο πανεπιστήμιο Κολούμπια: Δεκάδες συλλήψεις - Δείτε βίντεο

Η Τζένιφερ Άνιστον ανήρτησε βίντεο στο Instagram για να διαφημίσει προϊόντα ομορφιάς αλλά όλοι πρόσεξαν την απουσία του σουτιέν

Πέθανε ο διάσημος συγγραφέας Πολ Όστερ μετά από μάχη με τον καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης