Μαμαλάκης για Αρναούτογλου: Έχει πάρει όλες τις εκπομπές, άσε και κανέναν άλλο να δουλέψει

Μαμαλάκης για Αρναούτογλου: Έχει πάρει όλες τις εκπομπές, άσε και κανέναν άλλο να δουλέψει

Επίσης, σχολίασε την εκπομπή μαγειρικής που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής

mamalakis-arnaoutoglou
Ο Ηλίας Μαμαλάκης ρωτήθηκε για την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη φετινή Eurovision.

Ο σεφ έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast@Star» στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου.

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ταξιδιωτική εκπομπή, ο Ηλίας Μαμαλάκης απάντησε: «Θα ήθελα να ξανακάνω μία ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής. Έχω μεγαλώσει, χρειάζομαι χρόνους και ένα concept καλύτερο από αυτό που έκανα παλαιότερα. Δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής και δεν το έχω αναζητήσει κι εγώ».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hpbxd4m47l)
Κλείσιμο

Σε ερώτηση για το αν έχει παρακολουθήσει την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», ο σεφ σχολίασε: «Στην αρχή η εκπομπή του Σεφερλή με τον Μποτρίνι ήταν δραματική. Δεν την πίστευε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Ο Μάρκος κάνει τόσο φιλότιμες προσπάθειες, που είναι άξιος παρασήμου».

Σχετικά με την ταξιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε: «Δεν ξέρω τι να πω, θα το δούμε. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν αφήνει άλλον άνθρωπο να κάνει δουλειά. Έχει μαζέψει 2-3 εκπομπές, τα έχει μαζέψει όλα μαζί. Άσε και κανέναν άλλο».

Τέλος, για τη Μαρίνα Σάττι, δήλωσε: «Στηρίζω τη Μαρίνα Σάττι, τη θαυμάζω και την εκτιμώ. Της έβγαλαν πολλή κακία, μίσος και πολλή ζήλεια. Για τον Θανάση και τον Ζερόμ συμφωνώ με την κριτική, δεν ήταν όπως έπρεπε. Τα σφάλματα δεν ήταν δικά τους 100%. Δεν τους είχε προετοιμάσει σωστά η ΕΡΤ, δεν τους είχε ενισχύσει, δεν τους είχε τοποθετήσει σωστά. Δεν ήταν για αυτή τη δουλειά».

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός εντοπίστηκε 42χρονος όμηρος της Χαμάς - Τι είχε πει ο γαμπρός του που βρέθηκε προ ημερών στην Αθήνα

«Ο φίλος θέλει Άναβαρ» - «Έκανα κόπια το χάπι»: Οι συνομιλίες που πρόδωσαν τα μέλη της οργάνωσης που διακινούσε αναβολικά


Βίντεο: Τα ντοκουμέντα που οδήγησαν στο ξήλωμα του κυκλώματος των εφοριακών στην Χαλκίδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης