Χρήστος Δάντης για την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο: Δεν θέλω να το συνεχίσω

Χρήστος Δάντης για την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο: Δεν θέλω να το συνεχίσω

O τραγουδιστής αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για τη διαμάχη τους

dantis
Ο Χρήστος Δάντης ρωτήθηκε ξανά για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο, μετά τους χαρακτηρισμούς που αντάλλαξαν οι δύο τραγουδιστές.

Με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο Τριαντάφυλλος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, για τη στάση της μέσα στο Survivor, ο Χρήστος Δάντης, θέλοντας να υποστηρίξει τη σύντροφό του, δήλωσε για εκείνον σε τηλεοπτική εκπομπή: «Ο Τριαντάφυλλος να ασχοληθεί λίγο με τις νότες που τραγουδά και δεν τις εκφράζει σωστά. Είναι επιεικώς φάλτσος. Να ασχοληθεί πρώτα με αυτά, να μάθει να τραγουδά και μετά να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα».

Ο Τριαντάφυλλος του απάντησε μέσα από άλλη εκπομπή, λέγοντας πως ο τραγουδιστής μπορεί να τα είπε όλα αυτά πάνω στα νεύρα του, όμως έπεσε στα μάτια του κόσμου.

«Μπορεί να μην το εννοεί αλλά στα νεύρα σου πάνω δεν θίγεις ποτέ δουλειές, οικογένειες και παιδιά. Δεν μπορεί να φτάσει κάτι άλλο και πήγε μέχρι εκεί ο άνθρωπος. Τα 30 χρόνια καριέρας που έχω τα λένε όλα. Ήταν λάθος του και έπεσε στα μάτια του κόσμου. Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του, να είναι καλά, αλλά όχι δίπλα μου», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1hp3932lfdt)
Κλείσιμο

Μέρες αργότερα, η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο αεροδρόμιο για μια δήλωση.

Τότε, ο τραγουδιστής απάντησε: «Είμαστε πολύ κουρασμένοι, δεν μπορούμε να σας πούμε τίποτα. Δεν θέλω να το συνεχίσω», με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να προσθέτει: «Όχι άλλο, φτάνει».

Όταν στη συνέχεια, δέχτηκαν ερώτηση για το αν και πότε θα παντρευτούν, ο Χρήστος Δάντης σχολίασε: «Είναι πολύ τετριμμένη η ερώτηση για τον γάμο».


Ειδήσεις σήμερα:

Εμφύλιος για τα αδέρφια Μαζωνάκη: Το μούδιασμα των συγγενών και η εγχείρηση της αδερφής του τραγουδιστή

Αλλάζει ο καιρός, έρχεται το φαινόμενο της ψυχρής λίμνης - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Διπλό χτύπημα στα καρτέλ με τα 310 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά - Βαρύ το ποινικό παρελθόν των ναρκεμπόρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης