Ελ. Μελέτη: Τι την ξενερώνει σε έναν άντρα;

Ελ. Μελέτη: Τι την ξενερώνει σε έναν άντρα;

Κάθε μέρα ανακαλύπτουμε κι ένα ακόμη στοιχείο για το πώς θέλει τον ιδανικό άντρα η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελ. Μελέτη: Τι την ξενερώνει σε έναν άντρα;
Κάθε μέρα ανακαλύπτουμε κι ένα ακόμη στοιχείο για το πώς θέλει τον ιδανικό άντρα η Ελεονώρα Μελέτη. Σήμερα, λοιπόν, με αφορμή μια έρευνα που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία για το σημείο εκείνο του σώματος ενός άντρα που ελκύει περισσότερο τις γυναίκες, η Ελεονώρα Μελέτη είπε τη δική της άποψη για το θέμα μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή.

Και ενώ το αποτέλεσμα της έρευνας ήθελε τις γυναίκες να κοιτούν τους κοιλιακούς ενός άντρα, η Ελεονώρα δε φάνηκε να συμφωνεί: «Μα είναι δυνατόν το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε έναν άντρα είναι οι κοιλιακοί; Και με το που πας να τον χαιρετήσεις, τον πιάνεις στην κοιλιά για να δεις αν είναι σφίχτερ-μαν ; Εγώ ξενερώνω με τον κοιλιακό- πέτρα. Θέλω, δηλαδή, να έχει πιει και την μπυρίτσα του και να μη δείχνει ότι είναι στο γυμναστήριο από το πρωί μέχρι το βράδυ! Τα οπίσθια δεν θέλω να είναι γυναικεία, γιατί το έχω δει αυτό σε αντρικό σώμα», είπε η παρουσιάστρια.

Κλείσιμο
Όσο για αυτό που την ελκύει περισσότερο σε έναν άντρα; Είναι το πρόσωπό του: «Δεν είναι το πρόσωπο που θα σε φέρει πιο κοντά ή πιο μακριά από έναν άντρα; Δεν υπονοώ ότι πρέπει να είναι κούκλος. Αλλά να έχει κάτι, όπως δηλαδή τα μάτια που είναι το πιο βασικό από όλα» δήλωσε και πρόσθεσε:  «Εγώ, επίσης, έχω φετίχ και με τα δάχτυλα των χεριών. Τα κοιτάω  πάντα και μου αρέσει. Τα δάχτυλα κρύβουν πολλά και μαρτυρούν πολλά για έναν άντρα. Και μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Αλλά ένα ωραίο, περιποιημένο χέρι σημαίνει πολλά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης