Ανδρέας Μικρούτσικος για Eurovision: Υπήρχαν αδυναμίες, μπορούσαμε να αποδώσουμε παραπάνω

Ανδρέας Μικρούτσικος για Eurovision: Υπήρχαν αδυναμίες, μπορούσαμε να αποδώσουμε παραπάνω

Φάνηκε ερασιτεχνικό το μονοπλάνο που την ακολουθούσε, πρόσθεσε για την ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι στον ημιτελικό

andreas_12341
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον ημιτελικό της Eurovision 2024.

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε την άποψή του στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» την Παρασκευή 10 Μαΐου. Ειδικά, είπε ότι η επιλογή της τραγουδίστριας ήταν πολύ καλή ιδίως σε σχέση με την περσινή, μοιράστηκε την θετική άποψη που έχει για τη Μαρίνα Σάττι ως καλλιτέχνιδα, ωστόσο, επισήμανε ότι το χθεσινό performance δεν ήταν τόσο άρτιο, τονίζοντας ότι έγιναν κάποια λάθη και ότι υπήρξαν κάποιε αδυναμίες.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε: «Είτε [είχε] φαρυγγίτιδα, είτε άγχος, επειδή πρόκειται για μια σημαντική τραγουδίστρια - εγώ την εκτιμώ βαθύτατα - θεωρώ ότι έχει κάτι πολύ ιδιαίτερα, κάτι πολύ δικό μας, κάτι πολύ φρέσκο, κάτι πολύ μοναδικό. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, μετά το περσινό βατερλό με την επιλογή της ΕΡΤ, να βάζει τη Μαρίνα Σάττι να τραβήξει το κάρο της εκπροσώπησης σε έναν θεσμό που είναι πρώτα και κύρια σημαντικός τηλεοπτικά, αλλά μουσικά δεν είναι και τόσο σημαντικός και έτσι και μέσα από την κερκόπορτα: "Α, ξέρεις είναι τηλεοπτικό άντε να βγάλουμε κάτι τηλεοπτικό", βγάζαμε τηλεοπτικά τερατουργήματα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d15szwvxbr8h)
Κλείσιμο

«Η Μαρίνα δεν θα διακριθεί από τους υπόλοιπους ως η χορευτική οντότητα, δεν είναι πρώτα απ' όλα χορεύτρια. Είναι πρώτα απ' όλα μια ερμηνεύτρια, μια τραγουδίστρια με μια εσωτερικότητα», τόνισε ο παρουσιαστής.

Σε άλλο σημείο, σχολίασε: «Η Μαρίνα είναι αηδόνι! Δεν είναι γεράκι για να πετάει και να χορεύει πάνω στη σκηνή. Έχουν γίνει μερικά λάθη, για τα οποία ίσως φταίει και η ίδια. Όταν βλέπω ένα κομμάτι με 9 δημιουργούς, αυτό λέγεται βιομηχανία κατασκευής. Εγώ θα ήθελα από τη Μαρίνα ένα τραγούδι ψυχής».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για το performance του ημιτελικού: «Χθες υπήρχαν αδυναμίες, ενώ μπορούσαμε να αποδώσουμε παραπάνω, δεν αποδώσαμε από αντικειμενικές αδυναμίες. Γιατί μονοπλάνο; Θα πω στον φίλο μου τον Φωκά. Φάνηκε ερασιτεχνικό το μονοπλάνο που την ακολουθούσε. Η επίδοση – απόδοση του τραγουδιού χθες ήταν μέτρια. Λόγω του μονοπλάνου είδαμε τις αδυναμίες».

Κλείνοντας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μοιράστηκε τη συμβουλή του για τον μεγάλο τελικό: «Δεν θα της έδινα καμία συμβουλή για το Σάββατο, έχει τέτοιο τσαγανό, τέτοια τραγουδιστική προσωπικότητα… Δεν θα ήθελα αυτό το κορίτσι και αυτή η προσπάθεια να μη στεφθεί με επιτυχία».

Δείτε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον ημιτελικό
Marina Satti - ZARI (LIVE) | Greece 🇬🇷 | Second Semi-Final | Eurovision 2024


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στην Αγία Πετρούπολη - Λεωφορείο με επιβάτες «βούτηξε» σε ποτάμι, 3 οι νεκροί - Δείτε σε βίντεο την πτώση

Ποιος είναι ο αρχηγός των «Λύκων της Νύχτας» γνωστός και ως «χειρουργός» που βρέθηκε στην ορκωμοσία του Πούτιν


Τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι, η απάντηση της ΕΡΤ και οι παρουσιαστές του ημιτελικού της Eurovision
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης