Θοδωρής Κατσαφάδος: Είναι πάρα πολύ δυσάρεστο και τοξικό να νιώθεις ανεπιθύμητος σε μια παράσταση που συμμετέχεις

Θοδωρής Κατσαφάδος: Είναι πάρα πολύ δυσάρεστο και τοξικό να νιώθεις ανεπιθύμητος σε μια παράσταση που συμμετέχεις

Αυτό είναι πάρα πολύ άσχημο, πάρα πολύ πικρό και στενάχωρο όταν σου συμβαίνει, συμπλήρωσε ο ηθοποιός για την απομάκρυνσή του από το θεατρικό έργο

katsafados
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος αναφέρθηκε και στην απομάκρυνσή του από την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε το πρωί της Πέμπτης 9 Μαΐου, ως καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ δυσάρεστο και τοξικό να νιώθεις ανεπιθύμητος σε μια παράσταση που συμμετέχεις. Είναι πρωτόγνωρο. Είμαι 51 χρόνια στη δουλειά και ήταν η πρώτη φορά που από της 21 Φεβρουαρίου μέχρι τις 28 Απριλίου έπαιζα, και πάντα σκεφτόμουν, όλη την ημέρα και το βράδυ, ότι συμμετέχω σε μια δουλειά που δε με θέλουν».

Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι πάρα πολύ άσχημο, πάρα πολύ πικρό και στενάχωρο όταν σου συμβαίνει, ειδικά όταν είσαι σε μια ηλικία και μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά. Συνήθως οι επιχειρηματίες με θέλουν, το ίδιο και οι περισσότεροι σκηνοθέτες. Οι συνάδελφοί μου οι περισσότεροι με αγαπάνε και δε νιώθουν ότι μειώνονται καλλιτεχνικά όταν βρίσκονται μαζί μου στη σκηνή… Έτσι είχα μάθει και έτσι είχα συνηθίσει…».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d14zgi4dbcft)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Δε θέλω να μιλάω για συναδέλφους. Σε μια δουλειά, οι συμβαλλόμενοι είναι δυο, ο επιχειρηματίας και ο εργαζόμενος… Ο άνθρωπος αυτός, ο επιχειρηματίας, αυτός είναι υπεύθυνος. Από εκεί και πέρα, σε ένα έγκλημα βεβαίως υπάρχει ο δολοφόνος και ο ηθικός αυτουργός. Εγώ δε μιλάω όμως για τους συναδέλφους μου, μιλάω με τον επιχειρηματία που τον Δεκέμβρη μου είπε ότι θα είμαι και του χρόνου και αρνήθηκα πολλές άλλες προτάσεις που είχα, και στις 21 Φεβρουαρίου μου είπε ότι δε θα είμαι».

Επίσης, ο Θοδωρής Κατσαφάδος σημείωσε: «Εκεί θα μείνω. Δε θέλω να το συνεχίσω και εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τελευταία που το συζητάω. Δε θέλω να γίνω και γραφικός. Περίμενα την Κυριακή των Βαϊων σαν φαντάρος να τελειώσει, και από τη στιγμή που τελείωσε ηρέμησα. Πάμε για άλλα, έχω άλλα σχέδια θεατρικά και τηλεοπτικά… Βεβαίως έχω πάρει και τις αποστάσεις και τις αποφάσεις μου για κάποιους ανθρώπους, αλλά αυτό είναι για μένα».

Στο τέλος, ο Θοδωρής Κατσαφάδος ανέφερε: «Δεν είναι ότι κάποιος σου στερεί το επάγγελμά σου, σου στερεί και τη χαρά. Ειδικά όταν ξέρουν οι άνθρωποι αυτοί ότι εγώ βρίσκομαι σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Είμαι πολύ μόνος μου, σε ένα σπίτι άδειο που πολλές φορές περνάνε μέρες και δεν ακούω ούτε τη φωνή μου…. Ξέρανε πολύ καλά και τα προβλήματά μου της περιόδου αυτής και τη στήριξη που έχω να κάνω στα παιδιά μου, και παρ’ όλα αυτά πήραν αποφάσεις, ανεπίτρεπτες».

Ειδήσεις σήμερα:

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου - Δείτε φωτογραφίες

«Δεν εξήλθες ως ώφειλες από το φυλάκιο» - Η ΕΔΕ που καταγράφει τις ευθύνες για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Πώς ο Στέφανος Κασσελάκης γνώρισε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον έκανε σύμβουλό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης