Τα μυστικά ραντεβού του Ντάνου και η καλή «Ζαρι-ά»

Μία συναρπαστική τηλεοπτική νύχτα αναμένεται να είναι η αποψινή

ntanos-tv
Η Αννα Παναγιωτοπούλου υπήρξε τόσο σπουδαία και μεγάλη ηθοποιός, τόσο μοναδική προσωπικότητα, που δύσκολα χωρά σε μικρόψυχα ρεπορτάζ με λεπτομέρειες που δεν θα έπρεπε να ακούγονται. Καμία διακριτικότητα από μερικούς, κανένας σεβασμός στους οικείους. Αφήστε τους ανθρώπους να πενθήσουν, δεν είναι όλα τηλεαναλώσιμα. Και τα ρεπορτάζ της πλάκας που «πάτησαν» πάνω στις γνωστές μανιέρες της αμάθειας και της ημιμάθειας. Κόλλησε η βελόνα στους τρεις τηλεοπτικούς ρόλους. Ποιος γνώριζε για το Ελεύθερο Θέατρο, για την πολιτική αυτή πράξη της Παναγιωτοπούλου, του Φασουλή και άλλων σπουδαίων του θεάτρου; Ποιος έψαξε να δει πώς ο Μάνος Κατράκης στάθηκε ο βασικός παράγοντας να εγκαταλείψει την ζωή που ζούσε η αείμνηστη και να κάνει το θεατρικό της όνειρο πραγματικότητα; Ποιος ανίχνευσε την σχέση ζωής με τον Σταμάτη Κραουνάκη; Ποιος είδε έστω κι ένα απόσπασμα από την Αννα Παναγιωτοπούλου στην επιθεώρηση; Ποιος αφέθηκε να «βυθιστεί» το βλέμμα του στα πορτρέτα της Ολυμπίας Κρασαγάκη με μία Αννα – γυναίκα απερίγραπτη και μαγνητική; Τι ψάχνεις να βρεις κι εσύ τώρα, θα μου πεις… Ελα, ντε. Silence.
αννα
Δεύτερο ραντεβού για τον Γιώργο Αγγελόπουλο σήμερα στα γραφεία της Barking Well και σίγουρα κάτι «μαγειρεύεται». Παρόλο που οι προθέσεις ήταν να μείνει κρυφή η συνάντηση, πάντα υπάρχει τρόπος να διαρρεύσουν κάποιες πληροφορίες. Τα project είναι πολλά, οπότε χρειάζεται λίγος χρόνος να μάθουμε τι και πώς.

Σε λίγη ώρα η Μαρίνα Σάττι, με όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει λόγω μιας ίωσης, θα διαγωνιστεί στον Β’ Ημιτελικό της Γιουροβίζιον. Ένα εξαιρετικό πλάσμα γεμάτο όρεξη και ζωή, μακριά από τα βλαχομπαρόκ σουξέ της μπουζοκαλαγνείας, θα δοκιμαστεί και ευχόμαστε από καρδιάς να τα καταφέρει.
Κλείσιμο
290424_Alma-Bengtsson-EBU_2077
«Κακεντρεχείς» χαρακτηρίζει κάποιος συνεργάτης του Ραδιομεγάρου όλους όσοι άσκησαν ήπια ή περισσότερο σκληρή κριτική στους δύο παρουσιαστές, Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα, σε συζητήσεις που έχει με συναδέλφους. Εξηγείται η αντίδραση. Τουλάχιστον για όσους εξ ημών ξέρουμε και έχουμε «πάθει»…


Μια χαρά τα είπε και τα έκανε ο αγαπημένος Τάσος Τρύφωνος στο «Tv Queen». Και λίγα ρώτησε. Επίσης αν δεν θες να χαρακτηρίζεσαι κάπως, θα πρέπει να αποδείξεις και κάτι. Φτάνει η αερολογία, η πόζα και το «νιαούρισμα» στην τηλεόραση. Το καλό και το άξιο θα λάμψουν, μην ανησυχείτε για παρεξηγήσεις.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d134s1q5r93l)

Κουίζ και πάμε για Eurovision: Ποιο κανάλι έκανε πρόταση – βόμβα για ζωντανή εκπομπή σε πρόσωπο πρώτης γραμμής;


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Στέφανος Κασσελάκης γνώρισε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον έκανε σύμβουλό του

Η πορεία του εμβολίου της AstraZeneca μέχρι την απόσυρσή του - Τι λένε οι ειδικοί και τι υποστηρίζει η εταιρεία

Γιατί οι Κινέζοι χάκερ κλέβουν προσωπικά δεδομένα - Πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης