Eurovision: Δυσαρεστημένοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού - Είναι πολύ μικρή, δεν θα χωρέσουν οι χορευτές, γράφουν

Eurovision: Δυσαρεστημένοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού - Είναι πολύ μικρή, δεν θα χωρέσουν οι χορευτές, γράφουν

Με αφορμή ένα στιγμιότυπο που αναρτήθηκε στο Twitter - Δείτε μερικά σχόλια

eurovision204
Την Τρίτη 7 Μαΐου ξεκινά ο 68ος διαγωνισμός της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας και καθημερινά, ανεβαίνουν στα social media, διάφορες πληροφορίες για την τελετή της έναρξης.

Σε βίντεο που είχε κυκλοφορήσει πριν μερικούς μήνες από τον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού στο YouTube, οι Σουηδοί είχαν δείξει τη σκηνή, που θα φιλοξενήσει τους διαγωνιζόμενους και οι φαν ήταν αρχικά ενθουσιασμένοι με το stage.

Δείτε το βίντεο και τα πρώτα σχόλια
First look at the Eurovision 2024 stage | #UnitedByMusic

«Είναι υπέροχο το stage, μπράβο στη Σουηδία» έγραφαν για το βίντεο στο YouTube, οι περισσότεροι από τους Eurofans.


sxoliasweeden
Κλείσιμο


Παρόλα αυτά, μία νέα φωτογραφία της σκηνής που ανέβηκε στο Twitter από τις προετοιμασίες της διοργάνωσης, έχει προβληματίσει πολλούς από τους θαυμαστές του μουσικού διαγωνισμού.


Ο λογαριασμός Eurovision News δημοσίευσε στιγμιότυπο από τη σκηνή με τον χαρακτηριστικό σταυρό που σχηματίζεται στο κέντρο της σκηνής, προκαλώντας αντιδράσεις για τη χωρητικότητά του.

«Είναι πολύ μικρό, πού θα χωρέσουν οι χορευτές;» γράφουν, μεταξύ άλλων. Κάποιος άλλος περιέγραψε τη σκηνή «απαίσια» με έναν άλλο να προσθέτει, ότι «ακόμη και στην Ιταλία ήταν καλύτερη η σκηνή». Αρκετοί δε, επισήμαναν τη διαφορά της σκηνής στο στιγμιότυπο, με το πώς φαινόταν στο stage στο βίντεο που είχε ανέβει πριν μερικούς μήνες στο YouTube. «Έμοιαζε μεγαλύτερο» ανέφεραν.

Δείτε μερικά από τα σχόλια
eurovision77
eurovisionskini66
eurovisionskini4
eurovisionskini3
eurovisionskini2
eurovisionskini1
euovisionskini5


Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στη Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στην 4η θέση στον Β' Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.

Στον Α' Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία. Στον Β' Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο. Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.


Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές, καταιγίδες, και κεραυνοί από το μεσημέρι της Παρασκευής

Αίγυπτος: Εκπέμπει SOS ο ναός του Ευαγγελισμού στην Αλεξάνδρεια μετά από 168 χρόνια ζωής

Τουρκία: «Μονομερής ενέργεια» η κήρυξη των θαλασσίων πάρκων από την Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης