Μπέσσυ Μάλφα: Δεν είμαι η γυναίκα κανενός, ούτε είναι άντρας μου κανένας

Μπέσσυ Μάλφα: Δεν είμαι η γυναίκα κανενός, ούτε είναι άντρας μου κανένας

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πιο αγενές σχόλιο που έχει δεχτεί

besi_malfa833
Η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε σε δηλώσεις της για τα σχόλια που έχει δεχτεί από κόσμο που τη συναντά στον δρόμο, τονίζοντας ότι την ενοχλεί να την αποκαλούν «γυναίκα του Φατσέα», όπως ήταν το όνομα του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στη σειρά «Το Καφέ της Χαράς».

Η ηθοποιός μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στον σύζυγό της, τον λόγο που η ίδια δεν συμμετείχε σε τηλεοπτική σειρά φέτος, αλλά και το πιο αγενές σχόλιο που έχει δεχτεί.


Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0n3f9k7egu1)

Αναλυτικά για τα σχόλια που την εκνευρίζουν, η Μπέσσυ Μάλφα απάντησε: «Στον δρόμο μου λένε ότι από κοντά είμαι πιο αδύνατη και νέα. Το πιο αγενές σχόλιο ήταν “βγάλτε τα γυαλιά σας να σας δω”, του είπα ότι "θα τα βγάλω αλλά αυτό δεν το λένε αυτό σε μια κυρία". Ήρθε μία τεράστια ανθοδέσμη στο καμαρίνι και μου ζήτησαν συγγνώμη για την αγένειά τους. Με εκνευρίζει κυρίως όταν με λένε γυναίκα οποιουδήποτε,  όχι μόνο του Φατσέα. Δεν είμαι γυναίκα κανενός, ούτε είναι άντρας μου κανένας! Κάθε άνθρωπος είναι ο εαυτός του».

Στην ίδια συνέντευξη, η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν είχε κάποια πρόταση για να συμμετέχει σε τηλεοπτική σειρά, τη σεζόν που πέρασε.

«Μετά το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο δεν είχα κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση για την καινούργια σεζόν. Είχα πρόταση για την επιστροφή του Τι ψυχή θα παραδώσεις, θα γίνει τελικά ταινία. Αγαπιόμαστε πολύ με τον Αλέξανδρο Ρήγα, έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί, είναι λατρεμένος. Στο θέατρο μπορούν να συναντηθούν όλες οι τέχνες που λατρεύω» σχολίασε.

Τέλος, εξέφρασε την αγάπη της στη ζωγραφική. «Μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω. Η μητέρα μου ήταν ζωγράφος, κάποια στιγμή θα κάνω μία έκθεση με τους πίνακές της. Αν ζωγράφιζα τα παιδιά μου, θα έφτιαχνα ένα χέρι που ανθίζει σε λουλούδι. Αν ζωγράφιζα τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, θα έκανα ένα μάτι με μία ελίτσα που του την έβγαλε ο δερματολόγος και μας έχει σπάσει τα νεύρα. Από την πρώτη συνάντηση με τον Σκιαδαρέση θυμάμαι την αλήθεια του, είναι συγκλονιστικός ηθοποιός, έλαμπε. Από την ήμερα του γάμου μου θυμάμαι πως ήμουν σαν τούρτα, ήταν όλο το ελληνικό θέατρο και σινεμά, πήρα πολλή αγάπη» είπε η Μπέσσυ Μάλφα.


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία ανά 6ωρο την Παρασκευή - Οι δέκα περιοχές που θα βρέξει περισσότερο

Είναι η Ευρώπη σε τροχιά πολέμου; Τα κρυφά σχέδια του Πούτιν

Γιώργος Τσίπρας κατά Κασσελάκη: Σοκαριστική η αναφορά σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης