Ντάνη Γιαννακοπούλου: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η ηθοποιός - Δείτε τη φωτογραφία

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η ηθοποιός - Δείτε τη φωτογραφία

Δεν πιστεύω στα μάτια μου, έγραψε στη δημοσίευσή της

ntani_giannkopoulou3
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την ίδια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου, η ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ της το στιγμιότυπο, όπου ποζάρει με την μπλούζα της να είναι σηκωμένη και δεμένη κόμπο, με αποτέλεσμα να φαίνεται η αρκετά φουσκωμένη κοιλιά της.

«Δεν πιστεύω στα μάτια μου φάση» γράφει στη λεζάντα την δημοσίευσής της.

Κλείσιμο



Λίγους μήνες πιο πριν, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, εξήγησε τι αλλαγές έχει παρατηρήσει στη ζωή της, απ' όταν έμεινε έγκυος.

«Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν κοιμάμαι καθόλου. Κοιμάμαι ένα δίωρο. Έχω κάτι πονάκια, έχω πολύ άγχος και στο ξεκίνημα, είχα άγχος, γιατί είχα κάτι επιπλοκές και τώρα έχω άγχος. Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη, επειδή κι εγώ είχα τη σειρά και σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, αλλά σίγουρα μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια ότι μεγαλώνω και δεν πρέπει να χάσω το τρένο», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czhlrt0oa4jd)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον χρόνο που περνάει. «Δεν ξέρω γιατί το περνάμε εμείς οι γυναίκες αυτό. Είναι σαν να έχεις μια ημερομηνία λήξης ωαρίων κι είναι πολύ αγχωτικό αυτό. Το συζητούσαμε αρκετά με τον σύζυγό μου κι είχαμε πει ότι θα ξεκινήσουμε τις προσπάθειες κάποια στιγμή, αλλά ήρθε πιο νωρίς, ήμασταν τυχεροί», εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης: «Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι καταλαβαίνω ότι έχω ένα πλασματάκι μέσα μου κι οφείλω και θέλω και είναι προτεραιότητά μου να το προστατεύσω και θα κάνω τα πάντα γι' αυτό. Θα πω και τα όχι μου, θα βάλω τα όριά μου καλύτερα».

Τέλος, αποκάλυψε το φύλο του μωρού της. «Όταν έκανα την εξέταση β' επιπέδου και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες με αυτόν τον υπέροχο 3D υπέρηχο, λέω εντάξει, είναι ίδια με εμένα. Είναι κοριτσάκι. Εγώ κοριτσάκι ήθελα», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Τι λένε οι μετεωρολόγοι για τα αίτια της «κακοκαιρίας του αιώνα» στο Ντουμπάι και τη θεωρία της «σποράς των νεφών»

Τα γιγάντια κύματα είναι όλο και πιο συνηθισμένα στους ωκεανούς - Οι ιστορίες για τα ασύλληπτα «βουνά νερού»

Η φωτογραφία της Μέγκαν Φοξ στο Instagram χωρίς μέικ απ που δίχασε - «Ποια είναι αυτή;» της γράφουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης