Μπο: Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια γιατί τα χρόνια περνάνε

Μπο: Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια γιατί τα χρόνια περνάνε

Θα παντρευόμουν ξανά αν έβρισκα τον κατάλληλο άνθρωπο, δήλωσε ο τραγουδιστής

bo_174
Ο Μπο μίλησε για το φλερτ στη ζωή του, το πιο άβολο ραντεβού που έχει βιώσει, αλλά και την επιθυμία του να ξαναπαντρευτεί και να γίνει πατέρας.

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Για τις συναναστροφές με θαυμάστριές του, ο Μπο σχολίασε: «Υπήρχαν στιγμές σε καμαρίνια που ήταν λίγο άβολα. Μου έχουν σκίσει την μπλούζα σε μια συναυλία, αλλά επειδή είχα κατέβει κάτω στον κόσμο και έγινε. Έχω βγει ραντεβού με θαυμάστριά μου, πειράζει;».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0m7suvtda8p)

Σχετικά με το φλερτ στα κοινωνικά δίκτυα, σχολίασε: «Φλερτάρω και δέχομαι φλερτ στα social media, είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, αλλά προτιμώ την πραγματική επικοινωνία. Είχα βγει ραντεβού με κοπέλα που γνώρισα παλιά μέσα από το Instagram και δεν είχε καμία σχέση στην πραγματικότητα, αποχώρησα οικειοθελώς».

Για το ενδεχόμενο να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας και να κάνει οικογένεια, ο Μπο δήλωσε: «Θα παντρευόμουν ξανά αν έβρισκα τον κατάλληλο άνθρωπο. Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος, σαν τα ταξί. Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια, γιατί τα χρόνια περνάνε. Δέχομαι φλερτ και από άνδρες, το διαχειρίζομαι με χιούμορ και μπαίνει κατευθείαν στη θέση του ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει».

Τέλος, αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Ένα κακοπροαίρετο σχόλιο ήταν όταν βγήκα από το Survivor, που είχα γίνει “λείψανο”, 85 κιλά, που έλεγε “έλα μωρέ με τον χοντρό” και λέω "φίλε, έχεις μείνει κάποιους μήνες πίσω"».

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία - Politico: Το Κίεβο οδεύει προς την ήττα - Ο Πούτιν πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή», δηλώνει ο πρόεδρος του οργανισμού αντιντόπινγκ Γρ. Λέων

Ερντογάν: Το Ισραήλ ξεπέρασε τον Χίτλερ - Δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης