Κατερίνα Γερονικολού: Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη Tσιμιτσέλη, θα μας πάντρευε η Μιμή Ντενίση

Κατερίνα Γερονικολού: Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη Tσιμιτσέλη, θα μας πάντρευε η Μιμή Ντενίση

Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, τόνισε η ηθοποιός

denisi-katerina-giannis
Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για το ενδεχόμενο γάμου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την εξωτερική της εμφάνιση και το αν είναι συμφιλιωμένη με το πέρασμα του χρόνου.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», σε ερώτηση για το αν θα παντρευόταν τον σύντροφο της και το ποιος θα τους πάντρευε, η ηθοποιός απάντησε: «Κάναμε μια θεωρητική υπόθεση. Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη θα μας πάντρευε η Μιμή [Ντενίση], οπότε ας μείνουμε σε αυτό. Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα, θα ήταν μία λογική εξέλιξη λοιπόν στη σχέση μας».

Όσον αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση, σχολίασε: «Εκεί που θα κάνω τη βλακεία μου, μετά θα προσέξω. Δεν έχω παχύνει ποτέ, ούτε έχω αδυνατίσει».

Αναφορικά με τη σχέση της με τον χρόνο, η Κατερίνα Γερονικολού δήλωσε: «Δεν βλέπω τις ρυτίδες και χαίρομαι, αλλά επειδή στη δική μας δουλειά η ηλικία φέρνει τους επόμενους ρόλους, είναι το επόμενο σκαλοπάτι. Εύχομαι να παίξω τον ρόλο της γιαγιάς και εφόσον το θέλω αυτό, οφείλω να επιτρέψω στον εαυτό μου να μεγαλώσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Ανάπτυξης: Στο στόχαστρο της ΕΕ οι influencers - Σαρώνουν τα social, στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών και 20 Έλληνες

Τουρισμός για Όλους 2024: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τους δικαιούχους

Πληροφορίες για θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης