Survivor: Ο Θοδωρής αποχώρησε έξαλλος από την καλύβα της μπλε ομάδας - Μιλήστε μόνοι σας, είπε

Survivor: Ο Θοδωρής αποχώρησε έξαλλος από την καλύβα της μπλε ομάδας - Μιλήστε μόνοι σας, είπε

Ο καβγάς με τον Σταμάτη και την Αναστασία - Δείτε το βίντεο

survivor303
Στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου, ένας ακόμη καβγάς ανάμεσα στους Μπλε, έφερε εντάσεις.

Το κλίμα στην καλύβα της μπλε ομάδας έπειτα και από τα τελευταία συμβούλια και τις τρεις ήττες στις ασυλίες ήταν τεταμένο με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο να έχει έναν καβγά με τον Σταμάτη και την Αναστασία και νιώθοντας ότι δεν έχει τον σεβασμό τους αποχώρησε εκνευρισμένος από κοντά τους. «Αυτή τη στιγμή ποιος έχει τα χαμηλότερα στατιστικά στην ομάδα; Ένα συγκεκριμένο άτομο. Μισό λεπτό! Μισό λεπτό! Να σου ολοκληρώσω την άποψη μου; Εγώ σε άφησα να ολοκληρώσεις;» τόνισε ο παίκτης της μπλε ομάδας απευθυνόμενος προς την Αναστασία, την οποία και είχε διακόψει για να λάβει εύλογα, πλην ελαφρώς χιουμοριστικά, αρνητική απόκριση.

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d05m5q3sitkh)

«Εντάξει, δεν έχει νόημα. Έλα, πες! Μιλήστε μόνοι σας» αναφώνησε ο Θοδωρής για να αποχωρήσει εκνευρισμένος από την καλύβα και η συμπαίκτρια του να υπογραμμίζει πως «δεν είναι νορμάλ αυτό».

«Ήρθαμε σε αντιπαράθεση. Είχε την άποψη της, την οποία άκουσα και όταν ήρθε η ώρα να πω τη δική μου, δεν με άφησε να ολοκληρώσω και δεν με άφησε καν να την ακούσει. Θεώρησα ότι αυτό είναι ασέβεια προς το πρόσωπο μου και έτσι αποχώρησα από τη συζήτηση γιατί ήθελα να κάνω διάλογο, όχι μονόλογο» σημείωσε χαρακτηριστικά, εν συνεχεία, ο παίκτης της μπλε ομάδας.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης