Survivor 2024: Αποχώρησε η Ευγενία Μπόρλα, πανηγύρισαν την πρώτη τους επικοινωνία οι Μπλε - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Αποχώρησε η Ευγενία Μπόρλα, πανηγύρισαν την πρώτη τους επικοινωνία οι Μπλε - Δείτε βίντεο

Οι... απειλές της Χρύσας, ο σεβασμός του Θοδωρή, το ρίσκο της Σταυρούλας και οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή

MixCollage-29-Mar-2024-02-13-AM-46
Η 12η εβδομάδα στο Survivor 2024 ολοκληρώθηκε με την Ευγενία Μπόρλα να αποχαιρετάει τον Άγιο Δομίνικο, τους Μπλε να πανηγυρίζουν για πρώτη φορά τη νίκη σε έπαθλο επικοινωνίας και τις «μονομάχους» Χρύσα Χατζηγεωργίου, Αναστασία Τσέρου (Μπλε) και Άιρα Αντομαϊτίτε (Κόκκινοι) να συνεχίζουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (28/3) ο Αλέξης Παππάς σχολιάζοντας την υποψηφιότητα της Χρύσας Χατζηγεωργίου προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας μίλησε για τον τραυματισμό της παίκτριας της Μπλε ομάδας, καθώς όπως αναφέρει δεν είναι κάτι σοβαρό και υποστήριξε πως η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση απείλησε όλη την ομάδα πως αν μπει στη δοκιμασία, δεν θα τρέξει, παρά τη διάγνωση του γιατρού που της επέτρεψε να αγωνιστεί κανονικά.

«Τρελό. Το θέμα Χρύσα ήταν αυτό που περιμέναμε, αλλά και δεν περιμέναμε. Η κόκκινη καλύβα είχε αποθεώσει ουσιαστικά όλη την ομάδα στο γυναικείο κομμάτι. Υποστήριξε ότι κανονικά πρέπει να ψηφιστεί από την δεύτερη κιόλας ασυλία η Χρύσα. Η Χρύσα απείλησε την ομάδα ότι "αν με ψηφίσετε, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά αν πάω στη μονομαχία θα περπατάω"», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι.

«Είναι σαν να τους λέει "αν πάω στη μονομαχία, την κάτσατε". Και χθες η Χρύσα όταν ψηφίστηκε, βγήκε και είπε ότι "δεν έχω κανένα πρόβλημα, θα βγω και θα μονομαχήσω κανονικά κι είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά, δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα ξέρω ότι η ομάδα μου θα δουλέψει στρατηγικά και θα διαλέξει τον τρόπο για να παίξω". Περίεργα πράγματα, το κεφάλι μου πήγε να πάρει φωτιά», πρόσθεσε ο παίκτης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05lodfx19h5)


Από την πλευρά της η Χρύσα Χατζηγεωργίου εξήγησε το σκεπτικό της ψήφισής της, σχολίασε την ατάκα του Γιώργου Παπαχαραλάμπους ότι η «βασίλισσα εκθρονίστηκε», ενώ αναφερόμενη στα όσα λέει ο Αλέξης Παππάς τόνισε ότι «μπορεί να λέει ότι θέλει, πολλά λέει και δεν ισχύουν».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05lqbb6yfs1)


Κλείσιμο
Το κλίμα στην καλύβα των Μπλε έπειτα και από τα τελευταία συμβούλια και τις τρεις ήττες στις ασυλίες ήταν τεταμένο με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο να έχει έναν καβγά με τον Σταμάτη και την Αναστασία και νιώθοντας ότι δεν έχει τον σεβασμό τους αποχώρησε εκνευρισμένος από κοντά τους. «Αυτή τη στιγμή ποιος έχει τα χαμηλότερα στατιστικά στην ομάδα; Ένα συγκεκριμένο άτομο. Μισό λεπτό! Μισό λεπτό! Να σου ολοκληρώσω την άποψη μου; Εγώ σε άφησα να ολοκληρώσεις;» τόνισε ο παίκτης της μπλε ομάδας απευθυνόμενος προς την Αναστασία, την οποία και είχε διακόψει για να λάβει εύλογα, πλην ελαφρώς χιουμοριστικά, αρνητική απόκριση.

«Εντάξει, δεν έχει νόημα. Έλα, πες! Μιλήστε μόνοι σας» αναφώνησε ο Θοδωρής για να αποχωρήσει εκνευρισμένος από την καλύβα και η συμπαίκτρια του να υπογραμμίζει πως «δεν είναι νορμάλ αυτό».

«Ήρθαμε σε αντιπαράθεση. Είχε την άποψη της, την οποία άκουσα και όταν ήρθε η ώρα να πω τη δική μου, δεν με άφησε να ολοκληρώσω και δεν με άφησε καν να την ακούσει. Θεώρησα ότι αυτό είναι ασέβεια προς το πρόσωπο μου και έτσι αποχώρησα από τη συζήτηση γιατί ήθελα να κάνω διάλογο, όχι μονόλογο» σημείωσε χαρακτηριστικά, εν συνεχεία, ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05m5q3sitkh)


Η ένταση που υπάρχει στα μέλη της Μπλε ομάδας μεταφέρθηκε και στο ceremony πριν τον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας με αφορμή την γυναικεία μονομαχία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05mb837vetd)


Φυσικά για ακόμα μια φορά οι παίκτες των δύο ομάδων δεν κατάφεραν να κρατήσουν τα δάκρυά τους όταν ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο έπαθλο, αφού μετά από αρκετό καιρό θα άκουγαν ηχητικά μηνύματα από δικούς τους ανθρώπους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05muw83alcp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05mybrv27pt)


Η Σταυρούλα αν και τραυματισμένη πήρε το ρίσκο να συμμετέχει στον αγώνα, παρά το γεγονός οτι οι συμπαίκτες της την προέτρεψαν να μην το κάνει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05n5oygu18h)


Στον στίβο μάχης έπεφταν κορμιά, με Μπλε και Κόκκινους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και καμία από τις δύο ομάδες να μην καταφέρνει να πάρει διαφορά από την άλλη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05nxhh3wihd)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05nzvgmses1)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05opq1gacpt)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05p48n2l541)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05p87sp0pp5)

Το σκορ έφτασε στο 9-9 και στο flag race.

Για τον πόντο που θα έκρινε τον νικητή αγωνίστηκαν οι Γκιουλέκας και Δαλάκα κόντρα στους Φάνη και Σταυρούλα με τους Μπλε να κάνουν το 10-9 και για πρώτη φορά να πανηγυρίζουν την νίκη τους σε έπαθλο επικοινωνίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05pabbxote1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05pesxi2ko9)


Η ήττα φάνηκε πως κόστισε στους Κόκκινους που δεν περίμεναν την συγκεκριμένη εξέλιξη με τον Αλέξη Παππά να κατηγορεί τους Γκιουλέκα και Περπατάρη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05q2xkisijt)


Από την άλλη οι Μπλε μαζί με τον φρέντο τους και τη φρουτοσαλάτα θα απολάμβαναν και τα μηνύματα των αγαπημένων τους στο ειδικά διαμορφωμένη δωμάτιο επικοινωνίας εκεί οπού τα γέλια διαδέχονταν τα κλάματα από τη συγκίνηση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05qdmew0l7d)


Οι τέσσερις γυναίκες μονομάχοι πριν βρεθούν ξανά στο στίβο μάχης μίλησαν τόσο για την εμπειρία τους στο παιχνίδι όσο και για τον αγώνα που θα ακολουθούσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05qtfmhej8x)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05qxgqlzck9)



Η Αναστασία Τσέρου που είχε τα καλύτερα στατιστικά διάλεξε τον στόχο και θα αντιμετώπιζε την Ευγενία Μπόρλα που είχε τα χειρότερα στατιστικά, ενώ η άλλη μονομαχία ήταν μεταξύ Χρύσας και Άιρας, με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, που έχει βαφτίσει «βασίλισσα» την Χρύσα, να προβλέπει πως θα μετατραπεί σε ίππο και θα καλπάσει για τη νίκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05qzv3f8sxt)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05r3e51f3hd)


Αναστασία και Άιρα ξεπέρασαν τα εμπόδια των αντιπάλων τους, στέλνοντας Ευγενία και Χρύσα στον τελικό παραμονής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05r637ajv69)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05rmev52chd)


Η «βασίλισσα» των Μπλε μετατράπηκε σε… ίππο που κάλπασε για τη νίκη (4-0), όπως είχε πει νωρίτερα και ο Παπαχαραλάμπους, και έτσι η Ευγενία Μπόρλα ήταν η παίκτρια που θα έπρεπε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05rnap65309)


«Είμαι χαρούμενη όχι επειδή φεύγω αλλά γιατί νιώθω γεμάτη. Ευχαριστήθηκα όλα τα run που έκανα σήμερα και ευχόμουν να γίνει αυτό που ήταν καλύτερο για εμένα. Προφανώς αυτό ήταν να αποχωρήσω. Δεν έχω να πω κακό λόγο για κανένα και ελπίζω να μην στενοχώρησα κανένα παιδί. Το όνειρο που είδα χθες ήταν ότι γύρισα σπίτι μου και είδα να πίνω καφέ με τον Θοδωρή, αλλά το ένιωσα και το βίωνα με χαρούμενα vibes.», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ευγενία που… κάηκε στην τρίτη της μονομαχία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05rs34h065d)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d05rv0n5fgw9)


Ειδήσεις σήμερα:

Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος

Επίθεση στη Μόσχα: Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social - «Σας αγαπώ, αντίο»

ΗΠΑ: Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου - Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης