Μαρίνα Ασλάνογλου - Δημοσθένης Πέππας: Διαζύγιο για το ζευγάρι

Μαρίνα Ασλάνογλου - Δημοσθένης Πέππας: Διαζύγιο για το ζευγάρι

Μετά από 8 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού - Η ανακοίνωση της ηθοποιού

marina_aslanoglou_diazygio
Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας αποφάσισαν να λήξουν τον γάμο τους, κάτι που επιβεβαίωσε η ίδια η ηθοποιός το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε κατέληξε κοινή συναινέσει στο διαζύγιο και σύμφωνα με τα όσα είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου στο «Ακόμη δεν είδες τίποτα», τόσο εκείνη, όσο και ο πρώην σύζυγός της, ζητούν διακριτικότητα από τα media, για χάρη του παιδιού τους.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής
Διαζύγιο για Μαρίνα Ασλάνογλου - Δημοσθένη Πέππα

Η Μαρίνα Ασλάνογλου δήλωσε στη μεσημεριανή εκπομπή: «Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας, αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι. Παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, που στόχο έχουμε μεταξύ άλλων την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας».

Στην ίδια ανακοίνωση, η ηθοποιός τόνισε: «Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειά μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορούν να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας».
marina_aslanoglou_diazygio1
Κλείσιμο

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2016 στη Σκιάθο, από όπου και κατάγεται ο δεύτερος. Το ζευγάρι προσπαθούσε για καιρό να αποκτήσει παιδί, με την ηθοποιό να έχει υποβληθεί σε περισσότερες από μια εξωσωματικές επεμβάσεις. Τελικά, την άνοιξη του 2018 απέκτησαν τον γιο τους.
marina_aslanoglou_diazygio14

Τι έλεγε για τον γάμο η ηθοποιός λίγο καιρό πριν
Τον Δεκέμβριο, λίγο πριν ανακοινώσει το διαζύγιό της, η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε πει σε τηλεοπτικές δηλώσεις: «Το θέμα είναι και οι δύο πλευρές να προσπαθούν, άμα το αφήσεις σε αφήνει και αυτό. Το θέμα είναι να είσαι στον γάμο και να είσαι ελεύθερος, να κάνεις πράγματα, να έχεις έναν σύντροφο που κατανοεί, συναισθάνεται, καταλαβαίνει τι του λες, τι θέλεις να κάνεις, ποια είναι τα θέλω σου, οι ανάγκες σου, η δουλειά σου. Γιατί και εγώ αυτό που κάνω είναι τελείως ωράρια με τον Δημοσθένη, που ξυπνάει το πρωί, εγώ γυρνάω το βράδυ, προσπαθούμε να ταυτιστούμε με έναν τρόπο και από τη μια είναι καλό, γιατί λείπουμε ο ένας στον άλλον αρκετές ώρες».
aslamnogloy43

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλει και λίγο το ζευγάρι να είναι μόνο του και λίγο να βγει έξω, να πιει, να διασκεδάσει, να χορέψει, να κάνει πράγματα. Δεν γίνεται, γιατί σε πιάνει μια ιδρυματοποίηση, σε παίρνει η μπάλα, σε παίρνει η καθημερινότητα, εμένα το μεγαλύτερο μου άγχος είναι το παιδί, οπότε ο Δήμος λίγο προσπαθεί να με απεγκλωβίσει από αυτά τα στεγανά».

Η γνωριμία τους
Τον Ιανουάριο του 2023, η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε αποκαλύψει τη γνωριμία τους. «Τον γνώρισα στο αεροδρόμιο, πήγαινα Σκιάθο, που είναι από εκεί. Έλεγα στην αρχή ότι "βαρετό". Όταν με γνώρισε δεν ήξερε ότι είμαι ηθοποιός. Ο Δήμος ήξερε για μένα πως ήθελα να γίνω μαμά κι ήθελε κι εκείνος να κάνουμε οικογένεια. Είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και δεν το λέω, επειδή είναι ο άντρας μου, αλλά πραγματικά ασχολείται με τον Κωνσταντίνο κι ο Κωνσταντίνος κοιμάται πολλά βράδια με τον μπαμπά του. Μου λένε "φύγε από δω, δεν σε θέλουμε εσένα, θέλουμε να είμαστε οι άνδρες μόνοι μας". Ο μικρός έχει τρέλα με τον μπαμπά του και μου αρέσει αυτό, γιατί κάνουν πολλά πράγματα μαζί» είχε πει και είχε προσθέσει ότι δεν είχαν ζήλια ανάμεσά τους.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpfyw0ma5yll)



Ειδήσεις σήμερα:

Ντυμένοι στα λευκά, συγγενείς και φίλοι στο τελευταίο «αντίο» στη Ραφαέλα Πιτσικάλη - Φωτογραφίες

Greek mafia, ΟΥΚαδες και Πυρήνες της Φωτιάς: Ψάχνουν τη διαδρομή των εκρηκτικών, εκτιμούν ότι ετοίμαζαν μεγάλο χτύπημα


Ξεσπάει ο γιος του Χρήστου Γιαλιά: Γιατί να το περνάω αυτό το μαρτύριο δεύτερη φορά;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης