Δικαιούχος του ΟΓΑ η Ελένη!

Δικαιούχος του ΟΓΑ η Ελένη!

Έντονη ανησυχία στις παγκόσμιες αγορές από την αποκάλυψη του Star ότι η Ελένη Μενεγάκη εισέπραξε το ποσόν των 3192 ευρώ από τον ΟΓΑ

Δικαιούχος του ΟΓΑ η Ελένη!

Έντονη ανησυχία στις παγκόσμιες αγορές από την αποκάλυψη του Star ότι η Ελένη Μενεγάκη εισέπραξε το ποσόν των 3192 ευρώ από τον ΟΓΑ ως επίδομα Γ’ παιδιού. Τα πράγματα περιπλέκονται εφόσον αν η Έλεν αποφασίσει να ανοίξει τα χαρτιά της, και τα πιστοποιητικά της, θα παίρνει επίδομα Δ’, Ε’ έως και ΙΑ’ παιδιού ξετινάζοντας το εν λόγω ταμείο. Με βάση τις εγκυμοσύνες που της αποδίδει κατά καιρούς το ίδιο κανάλι, έχει περισσότερους γιούς και κόρες από Λίβυο συνταγματάρχη.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε φθινόπωρο το νεανικό δελτίο μας αποκαλύπτει και μια ακόμα κυοφορία Μενεγάκη η οποία ισχύει μεν, αλλά κρατείται σε όλη τη διάρκειά της μυστική, με διάφορα τρικ και τηλεοπτικά εφέ (το παιδί γεννιέται κανονικά και μεταφέρεται σε τροπικό νησί για να μεγαλώσει προστατευμένο από τα φλας των παπαράτσι). Οπωσδήποτε θα έρθει η στιγμή που τα «Παιδιά από τον Καφέ» θα μάθουν την αλήθεια και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στη μητέρα Ελλάδα. Αλλά είναι πολύ πιθανόν να τη βρουν χρεοκοπημένη, έτσι και ζητήσει επίδομα για τα τέκνα της η Ζέτα Μακρυπούλια.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης