Πρόταση «βόμβα» στην Μενεγάκη για μεσημεριανό!

Πρόταση «βόμβα» στην Μενεγάκη για μεσημεριανό!

Θα πείσουν άραγε οι Γερμανοί την Ελένη να σερβίρει… φαγητό αντί για καφέ;

Πρόταση «βόμβα» στην Μενεγάκη για μεσημεριανό!
Γιατί βάλθηκαν άραγε οι Γερμανοί να εκθρονίσουν μετά από τόσα χρόνια τη «Βασίλισσα της πρωινής ζώνης»; Η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει δεχτεί πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha να μετακομίσει η εκπομπή της στη μεσημεριανή ζώνη, έπεσε σαν κεραυνός χθες το βράδυ στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso αυτή η εξέλιξη έχει πίσω της πολύ παρασκήνιο.

Το κανάλι, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, έχει εξηγήσεις…οικονομικού τύπου, καθώς έχει αποφασίσει ότι θα λειτουργεί ζωντανά μόνο για ένα οκτάωρο την ημέρα και 5 ώρες το Σαββατοκύριακο. Όλες οι άλλες βάρδιες τεχνικών θα καταργηθούν. Η απόφαση αυτή ελήφθη πέρυσι για το ειδησεογραφικό πρόγραμμα του σταθμού, αλλά από ότι φαίνεται από την κρίση δεν γλύτωσε και το ψυχαγωγικό. Η απόφαση του καναλιού της Κάντζας πριν από λίγες μέρες να «κόψει» μετά από επτά χρόνια την εκπομπή «Κους Κους» σήμανε το συναγερμό σε όσους γνωρίζουν τα τηλεοπτικά πράγματα.

Κλείσιμο
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για οριστική απόφαση του καναλιού για το θέμα, που τοποθετεί την εκπομπή της «Ωραίας» Ελένης το μεσημέρι και συγκεκριμένα στη ζώνη 13:00-16:00.

Η Ελένη Μενεγάκη φυσικά, έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις των Γερμανών και απομένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδρασή της.

Σίγουρα δεν ξέρουμε ποια στάση θα κρατήσει η «Σιδηρά Κυρία» της τηλεόρασης, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η απόφασή της θα μας εκπλήξει… 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης