Νομικού - Χολίδης: Τους "τσάκωσε" ο φακός!

Νομικού - Χολίδης: Τους "τσάκωσε" ο φακός!

Μετά τις φήμες που θέλουν την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού και τον Χρήστο Χολίδη να είναι μαζί, τα δημοσιεύματα «ξαναχτυπούν» και αυτή τη φορά θέλουν την παρουσιάστρια...

Νομικού - Χολίδης: Τους "τσάκωσε" ο φακός!
Μετά τις φήμες που θέλουν την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού και τον Χρήστο Χολίδη να είναι μαζί, τα δημοσιεύματα «ξαναχτυπούν» και αυτή τη φορά θέλουν την παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή να συγκατοικούν στο διαμέρισμα του Χρήστου στη Γλυφάδα. Εκεί, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, το ζευγάρι περνά μαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας… μιας και οι δυο τους θέλουν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό “Ciao”, Δούκισσα και Χρήστος βγαίνουν από το σπίτι μόνο για το σούπερ μάρκετ, καθώς η παρουσιάστρια αγαπά τη μαγειρική και ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα καλοφαγάς.

Κλείσιμο
Ο φακός του περιοδικού τους «έπιασε» σε πρόσφατη βόλτα τους στη Βουλιαγμένη, όπου οι δυο τους αφού απόλαυσαν βάφλες σε γνωστό στέκι της παραλιακής, στη συνέχεια αγόρασαν παγωτό και κατευθύνθηκαν για το σπίτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης