«Στρείδι» η Νομικού για τον Χολίδη

«Στρείδι» η Νομικού για τον Χολίδη

«Βαριές» δηλώσεις Δούκισσας Νομικού το Σάββατο στην εκπομπή «LifeStyle». Η παρουσιάστρια-μοντέλο, φόρεσε ένα φούξια φόρεμα, έβαλε ένα στεφάνι στα μαλλιά και μίλησε για όλα.

«Στρείδι» η Νομικού για τον Χολίδη
«Βαριές» δηλώσεις Δούκισσας Νομικού το Σάββατο στην εκπομπή «LifeStyle». Η παρουσιάστρια-μοντέλο, φόρεσε ένα φούξια φόρεμα, έβαλε ένα στεφάνι στα μαλλιά και μίλησε για όλα. Σε ερώτηση που της έγινε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη η Δούκισσα επέλεξε να απαντήσει διπλωματικά λέγοντας ότι ο μοναδικός άντρας στη ζωή της είναι ο πατέρας της, που κατά την γνώμη της είναι ο καλύτερος τραγουδιστής του κόσμου...

Ο δημοσιογράφος ωστόσο την πίεζε πολύ για το συγκεκριμένο θέμα , και εκείνη κάνοντας χιούμορ και για να ξεγλιστρήσει από την ερώτηση του είπε πως θέλει να της πάρει συνέντευξη ο Νίκος Χατζηνικολάου και να μιλήσει για τους Αγανακτισμένους και το Μεσοπρόθεσμο.

Στα επαγγελματικά της δήλωσε πως δεν έχει κλείσει ακόμα τίποτα τηλεοπτικά και πως της αρέσει η τηλεόραση, ωστόσο αν κάτι πάει στραβά  έχει το ραδιόφωνο αλλά έχει και το πτυχίο της.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης