Λευτέρης Ελευθερίου: «Με κοιτάω στον καθρέφτη και φτύνομαι»

Λευτέρης Ελευθερίου: «Με κοιτάω στον καθρέφτη και φτύνομαι»

«Μου έχω κάνει πρόταση γάμου και μου είπα "όχι"» συμπλήρωσε αστειευόμενος ο ηθοποιός

lefteris-eleftheriou
Ο Λευτέρης Ελευθερίου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, την τελειομανία που τον διακρίνει, αλλά και την αμηχανία που νιώθει, όταν μιλάει για τον εαυτό του.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fishy» και αρχικά, μίλησε για τον εαυτό του. «Έχω μια τελειομανία», δήλωσε.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε αστειευόμενος: «Με κοιτάω στον καθρέφτη και φτύνομαι. Μου έχω κάνει πρόταση γάμου και μου είπα "όχι", γιατί δεν μπορούσα να με φανταστώ μόνο με εμένα σε αυτή τη ζωή».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs0oxzc1jypd)

Αναφορικά με τη σύζυγό του και τον γάμο τους, είπε: «Η Τατιάνα είναι ένας θησαυρός που δεν θα δεχόμουνα να μη μου πει το ναι. Η αλήθεια είναι ότι το είπε εύκολα. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί, από το 2002. Ο γάμος έγινε μετά από 10 χρόνια, όταν ήρθε και το πρώτο μας παιδί».

Όσο για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, εξήγησε πως δεν ήταν ποτέ κάτι που είχε στο μυαλό του. «Δεν ήξερα ότι θα ασχοληθώ με την ηθοποιία, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Οι φίλοι μου με πείσανε», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σημείωσε: «Αισθάνομαι αμηχανία, όταν μιλάω για τον εαυτό μου. Τώρα που έχω κάνει παιδιά, έχω έρθει αντιμέτωπος με το γεγονός σε ποιο σημείο μαθαίνεις να εκτιμάς τον εαυτό σου. Δεν πρέπει ούτε να τον υποβιβάζεις, ούτε να τον υπερεκτιμάς».


Ειδήσεις σήμερα:

Ακρόπολη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 17χρονο που μαχαίρωσε τον 18χρονο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από άγρια συμπλοκή σε εμπορικό κέντρο - Τραυματίστηκε και αστυνομικός

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν δουλεύουμε μόνο στο ευρωκοινοβούλιο, συνάπτουμε και σχέσεις» - Η τελευταία συνέντευξη πριν τις αποκαλύψεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης