Άντζελα Δημητρίου: Είμαι η τελευταία των Μοϊκανών!

Άντζελα Δημητρίου: Είμαι η τελευταία των Μοϊκανών!

H γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια δεν διστάζει να «ευλογήσει τα γένια της», αναφερόμενη στη μέχρι τώρα πορεία της...

Άντζελα Δημητρίου: Είμαι η τελευταία των Μοϊκανών!

H Άντζελα Δημητρίου ''ξαναχτυπά''! Πώς; Μιλώντας στο περιοδικό “People” η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια δεν διστάζει να «ευλογήσει τα γένια της», αναφερόμενη στη μέχρι τώρα πορεία της.

 ''Πιστεύω ότι είμαι η τελευταία των Μοϊκανών, γιατί δεν υπάρχουν πια λαϊκές φωνές, όπως ήταν η Μοσχολιού, η Διαμάντη, η Σακελλαρίου. Δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά θεωρώ ότι είμαι από τις πολύ καθαρές λαϊκές φωνές στην Ελλάδα και δεν θα υπάρξει άλλη Άντζελα Δημητρίου. Και, sorry κιόλας, αλλά το λέω πολύ εγωιστικά αυτή τη στιγμή...", δηλώνει η “Λαίδη” και συνεχίζει: "Είμαι η τραγουδίστρια που τραγούδησε πάνω από 500 ζεϊμπέκικα, τραγούδια που έχουν μείνει και που αντέχουν στο χρόνο. Το ''Ποια θυσία'' βγήκε το 1985. Έλα απόψε στο Γαλαξίδι να δεις τι θα γίνεται όταν ξεκινήσω να το λέω. Πανικός! Αυτό τι λέει; Ότι η ιστορία συνεχίζεται! Ότι η ιστορία ποτέ δεν πεθαίνει!''.

Όσο για τα οικονομικά προβλήματα; ''Δεν έχουν σημασία αυτά! Με μένα συμβαίνει το εξής μοναδικό: Μπορεί να πάρω ένα φόρεμα που να κάνει 60 ευρώ  και, όταν το φοράω εγώ, να του δίνω αξία και να δείχνει χιλίων ευρώ. Γιατί, ένας αληθινός καλλιτέχνης δίνει αξία σε αυτό που φοράει και όχι το ρούχο σε αυτόν. Έχω σταματήσει πια να κάνω ακριβές αγορές. Παλιά είχα μία τρέλα με τα Versace. Τώρα πάνε αυτά!''

Κλείσιμο

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης