Μαρτίκας κατά Διασήμων: «Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι»

Μαρτίκας κατά Διασήμων: «Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι»

«Οι πρώτοι δεν το λένε, οι δεύτεροι δεν το ξέρουν» πρόσθεσε ο φαρμακοποιός

Survivor_All_star___1_
To Survivor All Star ξεκίνησε και η κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης κατέγραψε τα τεκταινόμενα στην καλύβα των Μπλε. Η ομάδα που έχει διαγράψει ένα σερί από ήττες, σχολίαζε το χθεσινό συμβούλιο και την υποψηφιότητα του Κρις Σταμούλη.

Με τη σειρά τους οι Κόκκινοι αναφέρθηκαν στον τρόπο με τον οποίο ψήφισε η ομάδα των Μαχητών και φυσικά ο Σπύρος Μαρτίκας, προχώρησε στα δικά του αιχμηρά σχόλια για τους Κόκκινους παίκτες: «Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι. Οι πρώτοι δεν το λένε, οι δεύτεροι δεν το ξέρουν. Οπότε αν κάποιος δεν ξέρει το μεγαλείο της αντίληψης του θα κάνει μόνιμα λάθη Προβλέπω τα λάθη» σημείωσε ο φαρμακοποιός.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqbpfene9vv5)

Ο Κρις Σταμούλης μάλιστα σχολίασε την υποψηφιότητά του και μίλησε για «μαγείρεμα» ψήφων από τους συμπαίκτες του: «Δεύτερη φορά υποψήφιος. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να είμαι εγώ. Στο προηγούμενο αγώνισμα είχα φέρει δύο νίκες και είχα αποδείξει την αγωνιστική μου αξία. Λέω από την πρώτη εβδομάδα ότι πέφτει μαγείρεμα στις ψηφοφορίες. Για να καταλάβετε, πριν από την ψηφοφορία με έπιασε μέλος της ομάδας, δεν θα πω ποιος ή ποια και μου είπε ότι θα ψηφιστεί ο Σώζων και να μην ανησυχώ. Μετά από λίγο το ίδιο άτομο ήρθε και μου είπε θα βγεις εσύ. Έχει πάει σε άλλο επίπεδο το μαγείρεμα με τις υποψηφίους».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqbph0vtqiix)


Ποια ομάδα χάνει την ασυλία και ποιοι θα βρεθούν στον «τάκο»

Στον σημερινό αγώνα ασυλίας οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, οι Διάσημοι κάνουν το σερί που θα στείλει τους Μαχητές σε διπλή ψηφοφορία. Οι παίκτες της Μπλε ομάδας, θα πρέπει στο τέλος του επεισοδίου του Survivor All Star, να προσέλθουν στο συμβούλιο για να ψηφίσουν δύο ακόμη συμπαίκτες τους.

Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι δυο Survivors με τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν στον «τάκο» είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικό βίντεο από τον σεισμό στην Τουρκία: Εγκλωβισμένη καταγράφει τις στιγμές κάτω από τα ερείπια


Χιόνισε και στο κέντρο της Αθήνας - Κανονικά η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας

Παραμυθένιες εικόνες από το κέντρο της Αθήνας - Στα λευκά και το Ζάππειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης