Αλεξανδράκη για Βλαντή: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από το να απαντάς με καλοσύνη στην κακία»

Αλεξανδράκη για Βλαντή: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από το να απαντάς με καλοσύνη στην κακία»

«Μην ασχολείστε με πέτρες που σας πετάνε» ανέφερε η instagrammer

Vladi-Alexandraki__1__2
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έδωσε τη δική της απάντηση στις πρωινές δηλώσεις της Ραμόνα Βλαντή, η οποία σχολίασε ότι τα ελληνικά της είναι καλύτερα από του μοντέλου.

Η instagrammer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, φρόντισε να τοποθετηθεί σχετικά με το γεγονός, κατά το οποίο η Ραμόνα Βλαντή είχε τονίσει: «Μιλάω καλύτερα ελληνικά από την Δήμητρα Αλεξανδράκη, είμαι μορφωμένος άνθρωπος».

Με τη σειρά της η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε με Instagram Stories: «Επειδή έχω λάβει πολλά μηνύματα για μια κοπέλα που έκανε κάποιες δηλώσεις για εμένα σε σχέση με τα ελληνικά μου, σας έχω πει ένα πράγμα και το έχει πει αυτό ο Καζαντζάκης…. “Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από τούτη: Να απαντάς με καλοσύνη στην κακία”».

«Τα πιο ακριβά σχολεία του κόσμου, οι μεγαλύτερες σχολές μόδας και τα ινστιτούτα ομορφιάς, δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που λέγετε ενσυναίσθηση, αγάπη και καλοσύνη» ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Κλείσιμο
Και έγραψε κάτω από το βίντεο της: «Μην ασχολείστε με πέτρες που σας πετάνε, να τις μαζεύετε και να χτίζετε αθόρυβα». 

Δείτε το βίντεο 
Δήμητρα Αλεξανδράκη«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από το να απαντάς με καλοσύνη στην κακία»


Οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή για τα ελληνικά της Δήμητρας Αλεξανδράκη 
Η Ραμόνα Βλαντή  μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την κριτική που έχει δεχτεί όσον αφορά στην προφορά της και στις γνώσεις που έχει για την ελληνική γλώσσα.

«Η Μέγκι Ντρίο γιατί να είναι στο My Style Rocks; Ως τι να είναι; Και εγώ αύριο παίζω ποδόσφαιρο. Τι σημαίνει; Όλα τα μοντέλα ντύνονται καλά και ξέρουν από ρούχα; Ποιες γνώσεις έχει, για να μπορεί να το κρίνει αυτό;» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα ελληνικά της τονίζοντας ότι μιλάει καλύτερα την ελληνική, από πολλές άλλες γυναίκες: «Νομίζω δεν συγκρίνονται τα δικά μου ελληνικά με τα ελληνικά πολλών κοριτσιών στον χώρο. Έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω το λεξιλόγιο που έχω εγώ, αν το συγκρίνω με άλλες Ελληνίδες, ας πούμε την Δήμητρα Αλεξανδράκη, εγώ μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά. Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος, μιλάω 4 γλώσσες. Ας μας πουν πόσες γλώσσες μιλούν και οι ίδιες».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-col51pw8rhvd)

Ειδήσεις σήμερα:

«Η πιο σέξι οπαδός» του Μουντιάλ κινδυνεύει με σύλληψη

Έφοδος της Αστυνομίας στην Κιβωτό του Κόσμου στην Καλαμάτα

Αμερικανικά UAV στην 110 ΠΜ της Λάρισας - Θα παρακολουθούν όλο το Αιγαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης