Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τη Λάμψη: Έπαιρνα συγκλονιστικά λεφτά για εκείνη την περίοδο

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τη Λάμψη: Έπαιρνα συγκλονιστικά λεφτά για εκείνη την περίοδο

«Όλα αυτά που λέει ο Χρήστος Πολίτης είναι δική του οπτική σε αυτό που ζούσε» ανέφερε για τον ηθοποιό και τις τελευταίες δηλώσεις του 

Alexandra_Palaiologou
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε μία συνέντεξη στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή της στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

Η ηθοποιός μίλησε για τη δημοφιλή σειρά, στην οποία έκανε το ντεμπούτο της και επίσης σχολίασε, τα όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη για τον Χρήστο Πολίτη.

«Εγώ θα σου πω τη δική μου άποψη. Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και έπαιρνα λεφτά –για την περίοδο εκείνη- συγκλονιστικά. Για τα δεδομένα; Πρωτοεμφανιζόμενη; Τι να σου πω τώρα… Έπαιρνα 600.000 δραχμές τον μήνα. Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη» ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Όλα αυτά που λέει ο Χρήστος Πολίτης είναι δική του οπτική σε αυτό που ζούσε. Δεν βίωσα το ίδιο πράγμα. Εγώ βίωσα μία εξαιρετική συνθήκη από όλες τις απόψεις. Δεν κατάλαβα η Κάτια Δανδουλάκη να χαίρει προνομιακής μεταχείρισης. Δεν είχα και πολλές σκηνές μαζί τους» είπε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnuw5p28c0mp)


Επιπλέον η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την προσωπική της ζωή και αναφέρθηκε στη σχέση της, τονίζοντας πως είναι καλύτερα από ποτέ: «Έχουμε περάσει και οι δύο τις εμπειρίες μας και έχουμε ζήσει τη ζωή. Ο γάμος δεν είναι κάτι που έχω σκεφτεί αυτή τη στιγμή, δεν είναι το ζητούμενό μου. Δεν το αποκλείω, ούτε το σκέφτομαι όμως».

Όσον αφορά στο γεγονός πως ο σύντροφός της είναι επιχειρηματίας και εκτός καλλιτεχνικού χώρου, τόνισε πως αυτό βοηθά στην ισορροπία της σχέσης τους: «Βοηθάει πολύ στην ισορροπία. Οι καλλιτέχνες είμαστε ανασφαλείς. Εκείνος είναι ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος και με καταλαβαίνει. Γνωρίζει ότι υπάρχει μία τρέλα και εκείνος είναι πολύ σοβαρός συμπαραστάτης».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Έλον Μασκ ανέβασε μια λέξη στα ελληνικά στο Twitter και τα σχόλια πήραν «φωτιά»!

Άγριο ξύλο στο πάρτι μετά τα καλλιστεία για την Μις Σρι Λάνκα στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο

Η ενόχληση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση με δημοσιογράφο - «Το μέτρο για κάθε ρόλο είναι ο Φατσέας;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης