Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Η Νίκη Λάμη μιλά για τον ρόλο της στη σειρά

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Η Νίκη Λάμη μιλά για τον ρόλο της στη σειρά

«Μπλέκεται πολύ συχνά, την αγχώνει» είπε η ηθοποιός για τη δική της «Μαίρη» - Δείτε το βίντεο

airi_nikilami
Η Νίκη Λάμη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τον ρόλο της στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» αλλά και για τον χαρακτήρα της στην πραγματική ζωή.

Η νέα κωμική δημιουργία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου κάνει πρεμιέρα απόψε, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 21:00 στο MEGA, και μας συστήνει τρεις αξιολάτρευτες γυναίκες, που μοιράζονται το ίδιο όνομα αλλά ζουν σε διαφορετικό κόσμο η καθεμία.

Η Νίκη Λάμη συνεργάζεται αρκετά χρόνια με το κορυφαίο δίδυμο της ελληνικής κωμωδίας, αλλά είναι η πρώτη φορά που τους συναντά τηλεοπτικά, μετά το θριαμβευτικό comeback τους στο MEGA. Η δική της Μαίρη είναι ένα κορίτσι ελεύθερο και ανεξάρτητο, που θέλει λίγο τη μαμά της δίπλα της:
Mairi_Mairi_Mairi_

«Θέλει αυτό που έχουν οι άλλες δύο συνονόματές της, οικογένεια, παιδάκια», συμπλήρωσε. Η «Μαίρη» της Νίκης Λάμη αναζητά τον ιδανικό σύντροφο: «Μπλέκεται πολύ συχνά, την αγχώνει, την τρελαίνει αυτό, έχεις τις φίλες και τη μαμά της που προσπαθούν να τη βάλουν στον ίσιο δρόμο», ανέφερε η ηθοποιός.


Η Νίκη Λάμη αναφέρθηκε στην «τηλεοπτική» μαμά της, τη ραδιοφωνική παραγωγό Κωνσταντίνα Βαρσάμη, μια υπέροχη γυναίκα για την οποία ο Μιχάλης Ρέππας θεωρούσε από την αρχή ότι ταιριάζει τέλεια σε αυτόν τον ρόλο.

Για τη συνεργασία της με τους δύο δημιουργούς της σειράς, η ηθοποιός είπε: «Η δουλειά που κάνω έχει άμεση σχέση με το συναίσθημα. Θέλω αγάπη κι έτσι θα “ανθίσω” πολύ. Ο Μιχάλης και ο Θανάσης σε αγαπάνε και σε κάνουν να βγάζεις ό,τι καλύτερο έχεις».

Για τον χαρακτήρα στην πραγματική ζωή, ανέφερε ότι φαινόταν να έχει αυτοπεποίθηση, αλλά δεν είχε: «Στη σχολή ήμουν τόσο κλειστή, ήμουν το αουτσάιντερ», παραδέχτηκε. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ντρεπόταν πολύ: «Μέχρι τώρα ντρεπόμουν για τα πάντα. Ένιωθα ασφάλεια καλυμμένη πίσω από έναν ρόλο. Όσο περνάνε τα χρόνια το διαχειρίζομαι και βγαίνω μπροστά και ως άνθρωπος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnfp59ft5d41)


Ειδήσεις σήμερα:

Το φιλί Μακρόν - Τρας στην Πράγα και ο... εκνευρισμός Ερντογάν με την Ελλάδα

Άγνωστος στη Ρόδο απειλούσε μέσω Instagram ότι θα σκότωνε 15χρονη αν δεν του έστελνε γυμνές φωτογραφίες

Νέα δημοσκόπηση «χαστούκι» για Ερντογάν και Μπαχτσελί





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης