GNTM: Το υποψήφιο μοντέλο με τη λεύκη που κέρδισε τους κριτές

GNTM: Το υποψήφιο μοντέλο με τη λεύκη που κέρδισε τους κριτές

Η Τζούλια από την Ουκρανία πέρασε στην επόμενη φάση - Δείτε το βίντεο με την οντισιόν της

montelo_lefki
Σε εξέλιξη βρίσκεται η 5η μέρα των οντισιόν για το GNTM και οι υποψήφιες προσπαθούν να πείσουν τους κριτές ότι αξίζουν να γίνουν το επόμενο Greece's Next Top Model.

Μία από τις κοπέλες που κατάφεραν να κερδίσουν το μεγάλο «ναι» και να περάσουν στην επόμενη φάση, είναι η Τζούλια. Η νεαρή με καταγωγή από την Ουκρανία προσδοκά να γίνει μοντέλο και μίλησε ανοιχτά για τη λεύκη, με την οποία διαγνώστηκε σε ηλικία 6 ετών.


Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι για τα παιδικά της χρόνια, η 18χρονη αναφέρθηκε στη λεύκη και στο σημάδι στο πρόσωπό της (πάνω από το μάτι της) περιγράφοντας το περιστατικό.

«Το έπαθα στα 6 μου γιατί έπαθα ένα σοκ. Ήμασταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι και κάποιοι οικογενειακοί μας φίλοι τσακωνόντουσαν και με τραυμάτισε. Την επόμενη μέρα που ξύπνησα το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό» είπε αρχικά, το επίδοξο μοντέλο. 

Στη συνέχεια η διαγωνιζόμενη μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν στο σχολείο από τους συμμαθητές της: «Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, άκουγα διάφορα σχόλια, όπως… "σαλάμι αέρος", "αγελαδίτσα" και άλλα τέτοια που με επηρέαζαν ψυχολογικά, δεν μου άρεσε και το έκρυβα, το έβαφα. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος να το κρύβω. Είναι τέλειο και όποιος έχει κάτι διαφορετικό πάνω του να μην το κρύβει», είπε τέλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο 
GNTM - Τζούλια


Ειδήσεις σήμερα:

Αθήνα για τουρκολιβυκή συμφωνία: Έχουμε κυριαρχικά δικαιώματα - Ο Δένδιας πάει στην Αίγυπτο

Συναγερμός στο ΝΑΤΟ - Το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο Belgorod εγκατέλειψε τη βάση του στην Αρκτική

Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Μόνο «θαύμα» θα σώσει τον παπα-Δημήτρη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης