H showbiz στο πάρτι του γιου της Κοκκίνου!

H showbiz στο πάρτι του γιου της Κοκκίνου!

Όχι μία, αλλά δύο φορές γιόρτασε τα γενέθλιά του ο γιος της Έλλης Κοκκίνου που στις 17 Μαΐου έγινε τριών ετών! Έτσι μετά το πάρτι γενεθλίων που του ετοίμασαν οι εν διαστάσει γονείς του...

H showbiz στο πάρτι του γιου της Κοκκίνου!
Όχι μία, αλλά δύο φορές γιόρτασε τα γενέθλιά του ο γιος της Έλλης Κοκκίνου, που στις 17 Μαΐου έγινε τριών ετών! Έτσι μετά το πάρτι γενεθλίων που του ετοίμασαν οι εν διαστάσει γονείς του, Παναγιώτης Βασιλειάδης και Έλλη Κοκκίνου, η μαμά Έλλη είχε τη φαεινή ιδέα να του δώσει μια ακόμη χαρά!

Η γνωστή τραγουδίστρια, που δηλώνει "ερωτευμένη" με τον μικρό της Αλέξανδρο,  την περασμένη Κυριακή διοργάνωσε για χάρη του και μόνο ένα πάρτι στον κήπο της οικίας της στη Βούλα. Πολύχρωμα μπαλόνια, χρωματιστά παιδικά τραπεζάκια, σημαιάκια που έγραφαν επάνω: "Χαρούμενα γενέθλια" και τριγωνικά καπελάκια, ήταν μερικά από τα αντικείμενα που συνέθεσαν το γιορτινό σκηνικό, σύμφωνα με το περιοδικό “Hello”!

Κλείσιμο
Από τους πρώτους που έφθασαν στο παιδικό πάρτι ήταν η νονά του μικρού, Τζένη Μπότση, η οποία του έχει και τεράστια αδυναμία. Μέχρι τις 18: 30 είχαν φθάσει φίλοι και συνεργάτες της τραγουδίστριας, όπως η Δέσποινα Καμπούρη με τον Μάνο Μαγιάτη, η Σίσσυ Χρηστίδου με τον γιο της και τον Παύλο Σταματόπουλο, ο Φοίβος με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Και πέρασαν αυτοί καλά... κι εμείς; Η απάντηση δική σας!









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης