Κοκκίνου - Βασιλειάδης: Μαζί για χάρη του μικρού Αλέξανδρου!

Κοκκίνου - Βασιλειάδης: Μαζί για χάρη του μικρού Αλέξανδρου!

Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις της Έλλης Κοκκίνου και του Παναγιώτη Βασιλειάδη το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα τεταμένες. Από τη μία, η τραγουδίστρια...

Κοκκίνου - Βασιλειάδης: Μαζί για χάρη του μικρού Αλέξανδρου!
Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις της Έλλης Κοκκίνου και του Παναγιώτη Βασιλειάδη το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα τεταμένες. Από τη μία, η τραγουδίστρια έχει καταθέσει μήνυση στον πρώην σύζυγό της γιατί δεν τήρησε τη δικαστική απόφαση σχετικά με τις μέρες και τις ώρες που δικαιούται να βλέπει τον μικρό Αλέξανδρο και από την άλλη, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης μήνυσε την Έλλη Κοκκίνου για μη τήρηση δικαστικών αποφάσεων σχετικά με την επικοινωνία του με το γιο του.

Το πρώην ζευγάρι, όμως, την περασμένη Κυριακή πέρασε λίγες ώρες μαζί για χάρη του μικρού τους Αλέξανδρου. Συγκεκριμένα,  η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης βρέθηκαν στο πάρτι των γενεθλίων του μικρού τους αγοριού, το οποίο σύμφωνα με την “Espresso”,  έγινε σε παιδότοπο στο Ελληνικό.

Τόσο η Έλλη, όσο και ο Παναγιώτης, είχαν τυπικά καλές σχέσεις καθόλη τη διάρκεια του πάρτι, ενώ μετά το τέλος της γιορτής τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης