Μάρκος Σεφερλής για Mad Awards: «Τα παιδιά μπερδεύτηκαν»
«Τους λένε θα πάμε γήπεδο Tae Kwo Do, άρα για ξύλο μας θέλουν, δεν ήξεραν ότι ειναι βραδιά μουσικών βραβείων», είπε μεταξύ άλλων, ο κωμικός ηθοποιός - Δείτε το βίντεο
Με χιούμορ προσπάθησε να αντιμετωπίσει ο Μάρκος Σεφερλήςτην άβολη στιγμή της χθεσινής βραδιάς των Mad Video Music Awards 2022, όταν δύο τράπερς πιάστηκαν στα χέρια. Ο κωμικός ηθοποιός πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε στη σκηνή των Mad για να απονείμει ένα βραβείο και πήρε θέση για το σκηνικό που προηγήθηκε ανάμεσα στους τράπερς, θέλοντας να «σπάσει τον πάγο».
«Τα παιδιά μπερδεύτηκαν τους λένε θα πάμε γήπεδο Tae Kwo Do, άρα για ξύλο μας θέλουν, δεν ήξεραν ότι είναι βραδιά μουσικών βραβείων», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων, ο κωμικός ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής από τη σκηνή των Mad awards.
Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με την αισθητική των χώρων του Alkyon Resort Hotel & Spa, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα
Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει όλο και ψηλότερα η Praktiker γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού και ο πιο δροσερός προορισμός που θα μπορούσαμε να φανταστούμε συγκεντρώνοντας τις καλύτερες και ταυτόχρονα πιο οικονομικές επιλογές της αγοράς σε κλιματιστικά, ανεμιστήρες, ψυγεία και καταψύκτες.
Διαλέγουμε κλιματιστικά, ψυγεία και καταψύκτες και αποκτούμε την ποιότητα ζωής που ονειρευόμαστε με το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» στο Πλαίσιο