Νομικού - Χολίδης: Δείτε τους μαζί!

Νομικού - Χολίδης: Δείτε τους μαζί!

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης είναι το νέο ζευγάρι της showbiz! Μπορεί βέβαια...

Νομικού - Χολίδης: Δείτε τους μαζί!
Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης είναι το νέο ζευγάρι της showbiz! Μπορεί βέβαια κανένας από τους δυο να μην επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί, το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως κατά το ταξίδι τους στην Κύπρο, ο Χρήστος και η Δούκισσα ήρθαν πολύ κοντά και πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “ΟΚ!”, η παρουσιάστρια έφθασε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου, ενώ ο Χρήστος ταξίδεψε με τη βραδινή πτήση και έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο, μετά από επιθυμία του τραγουδιστή, που ζήτησε να μετακινηθεί στη Λευκωσία.
 
Κλείσιμο
“Το βράδυ στα παρασκήνια της εκδήλωσης βρίσκονταν συχνά στο καμαρίνι της, έκαναν πλάκα μεταξύ τους, η Δούκισσα τον ρωτούσε αν την κολακεύει το φόρεμά της, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης συμμετείχε στη συζήτηση”, αναφέρει άνθρωπος που τους είδε μαζί.

Μάλιστα ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να την τραβά αναμνηστικές φωτογραφίες με το κινητό του.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης