Νίκη Λυμπεράκη: «Είμαι χαζομαμά, νιώθω ερωτευμένη με τον γιο μου»

Νίκη Λυμπεράκη: «Είμαι χαζομαμά, νιώθω ερωτευμένη με τον γιο μου»

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την επικαιρότητα, την υπόθεση της Πάτρας, αλλά και την οικογένειά της 

nikhlymperaki
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη και μίλησε τόσο για την επικαιρότητα, όσο και για την οικογένειά της.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και δήλωσε αρχικά, για τα θέματα της επικαιρότητας: «Είναι μια βαριά περίοδος. Προφανώς κι έχει δημοσιογραφικές προσκλήσεις, αλλά σαν άνθρωποι θα προτιμούσαμε να περνάμε μια αδιάφορη περίοδο. Αυτό το θέμα με τους θανάτους των τριών παιδιών, δεν μεταβολίζεται. Είναι μια πραγματικότητα, που δεν μπορεί να τη χωρέσει το ανθρώπινο μυαλό».

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, κι εκείνη είχε την ίδια αγωνία, όπως και το κοινό, για τον δράστη του εγκλήματος.

«Συναντούσα τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στους διαδρόμους του Mega και τον ρωτούσα αν το έκανε η μητέρα. Όλοι είχαμε την αγωνία και την ανάγκη να μην το έκανε η μάνα», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjcd7hir9eip)
Κλείσιμο

Όσο για τον διαχωρισμό των ενημερωτικών και των ψυχαγωγικών εκπομπών, αλλά και της θεματολογίας τους, η Νίκη Λυμπεράκη εξήγησε: «Δεν το κατανοώ αυτό με τις διαχωριστικές γραμμές. Υπάρχουν εκπομπές, που ασχολούνται με τη ροή της καθημερινότητάς μας και οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας έχουν σηκώσει τεράστιο βάρος τα τελευταία χρόνια. Δεν θεωρώ ότι κάποιοι είναι για τα σοβαρά και κάποιοι για τα χαρωπά».

Όπως είπε αργότερα, για να αποφορτιστεί από την ένταση της καθημερινότητας, φροντίζει αμέσως μόλις πάει σπίτι να αφιερώνεται στον γιο της.

«Όταν γυρίζω στο σπίτι μου, έχω τη χαρά της ζωής. Μπαίνω και βλέπω ένα χαλί γεμάτο παιχνίδια. Ο γιος μου λέει μόνο "Πέππα". Δεν λέει καν "μαμά". Είμαι χαζομαμά, νιώθω ερωτευμένη με τον γιο μου», παραδέχτηκε η Νίκη Λυμπεράκη.

Τέλος, αναφερόμενη στα social media, η δημοσιογράφος σχολίασε το Twitter.

«Δεν μου αρέσει, είναι ανθρωποφαγικό. Σε αρνητικά, αλλά κόσμια σχόλια, εννοείται πως θα απαντήσω. Για παράδειγμα, κάποιος μου είπε να μην παίζω με το στυλό την ώρα της εκπομπής και το έκοψα από τότε», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα

Ελλάδα: Αλλάζουν όλα στα τρένα - Επεσαν οι υπογραφές

Χημικό ευνουχισμό για τους βιαστές ανηλίκων εξετάζει το Περού

Μυστήριο με... σαρκοφάγο που βρέθηκε θαμμένη 19 μέτρα κάτω από την Παναγία των Παρισίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης