Νίκη Λυμπεράκη: «Μικρή δεν είχα αυτοπεποίθηση, ούτε τώρα έχω»

Νίκη Λυμπεράκη: «Μικρή δεν είχα αυτοπεποίθηση, ούτε τώρα έχω»

«Θέλω ο γιος μου να είναι ανεξάρτητος και αυτόφωτος» αναφέρει η δημοσιογράφος

νικη_λυμπερακη
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου η Νίκη Λυμπεράκη. Η επιτυχημένη δημοσιογράφος μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, που την έκανε να δώσει το όνομά του στο μικρό της γιο και συγκίνησε με τα λόγια της.

«Μεγάλωσα στον ορισμό της κανονικής ελληνικής οικογένειας. Είχα δύο γονείς που δούλευαν πολύ σκληρά για να μας μεγαλώσουν. Ο μπαμπάς έκανε πολλές δουλειές, πότε λογιστής, πότε πωλητής, άλλοτε πλασιέ. Γενικά ήταν ένας άνθρωπος ανήσυχος, που πάντα έβρισκε τρόπους να έχει δουλειά.

Δεν τον είχα ακούσει ποτέ να λέει κακό λόγο για άνθρωπο. Ο μπαμπάς μου καμάρωνε πάντα για τα παιδιά του, αλλά δεν θα καμάρωνε παραπάνω επειδή με είδε στην τηλεόραση» εξομολογήθηκε η Νίκη Λυμπεράκη για τον πολυαγαπημένο της πατέρα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

«Θέλω ο γιος μου να είναι ανεξάρτητος, αυτόφωτος, διαφορετικός και να μεγαλώσει ελεύθερος. Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου, που ήταν ο βράχος μου, βρέθηκα να είμαι εγώ ο βράχος ενός μωρού με το ίδιο όνομα. Γυρνάς στο σπίτι εξαντλημένος, μετά από μία άθλια μέρα και τον βλέπεις να τρέχει και λες δεν θέλω τίποτα άλλο» δήλωσε για το μητρικό της ρόλο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgk4cmichaax-st)

«Δεν ήθελα να πάω στο σχολείο που δίδασκε η μαμά μου. Ήταν χάλια, γιατί υπήρχε σύγχυση ρόλων. Ή θα είσαι μάνα μου ή θα είσαι δασκάλα μου» υποστήριξε για τα σχολικά χρόνια της και την μητέρα της που ήταν δασκάλα.

Όσον αφορά την επαγγελματική της ζωή, η δημοσιογράφος του MEGA ανέφερε για την εκπομπή που παρουσιάζει φέτος: «Η "Μεγάλη Εικόνα" στο MEGA είναι ένα στοίχημα που φαίνεται να κερδίζουμε».

«Πριν από είκοσι χρόνια, στο MEGA ήταν η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση» σημείωσε σχετικά με τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε: «Δεν είχα μικρή αυτοπεποίθηση, ούτε τώρα έχω».

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το αισθησιακό lap dance που χάρισε Νεοϋορκέζα αστυνομικός στον υπαρχηγό της και... τον έκαψε!

Η επάνοδος των lockdown στην Ευρώπη και τα μέτρα ενόψει Χριστουγέννων λόγω της Όμικρον

Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης