Ο μαέστρος Λιάγκας και η εκδίκηση της Νικολούλη

Ανατροπή στο τηλεοπτικό τοπίο η υπόθεση της Πάτρας, με την κοινωνική θεματολογία να νικά κατά κράτος

nikolouli233223
Η πιο επιτυχημένη μεταγραφή της τελευταίας δεκαετίας είναι αυτή της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega. Λάθος του Alpha που δεν μπόρεσε να την κρατήσει. Και αντ’ αυτού να παλεύει με το «Total Blackout», στο οποίο η κατάσταση κρίνεται ως μη αναστρέψιμη πλέον. Ειδικά από την στιγμή που πληροφορηθήκαμε ότι θα πάρουν μέρος οι υποψήφιες του αξέχαστου «Bachelor». Αλήθεια τώρα;

Total Blackout | Πέμπτη στις 22:40

Η Νικολούλη δεν είναι απλά η καπετάνισσα σε μία εκπομπή ορόσημο… Είναι η ίδια ορόσημο. Και πιστεύω πως και πάλι θα σπάσει τα κοντέρ και αυτή την Παρασκευή. Εγινες το after μας, Αγγελική μου. Εστω και με δυσάρεστη αφορμή.


Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί πως και το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 κάνει φιλότιμες προσπάθειες. Ο Γιώργος Λιάγκας λειτουργεί ως μαέστρος που γνωρίζει πολύ καλά πως ο γρήγορος, ο καταιγιστικός ρυθμός είναι αυτός ο οποίος ταιριάζει σε μια επιτυχημένη εκπομπή. Είναι σε δημοσιογραφική υπερδιέγερση και αυτό λειτουργεί γοητευτικά. Γνωρίζοντας τον Γιώργο οφείλω να ομολογήσω πως, πέρα και πάνω από τα νούμερα, αυτό το στυλ εκπομπής τον ενθουσιάζει. Και εμάς μας αρέσει. Σημαντική η συνδρομή του ψύχραιμου Τάσου Τεργιάκη. Ένα καλό παιδί της δημοσιογραφίας και πολύ εργατικό. Ο Θάνος Βάγιος σταθερά εξαιρετικός στο ρεπορτάζ και η ομάδα στα καλύτερά της. Σκορδά και Πετρογιάννη απαραίτητες και με σχόλιο παρεμβατικό και πάντα με συναισθηματικό γνώμονα.

liagkas

Κλείσιμο
Δεν λέει να κοπάσει το κύμα αντιδράσεων για τον Μάρκο Σεφερλή. Αυτό πάντως που εμένα με εντυπωσιάζει είναι η απουσία οποιασδήποτε απάντησης από κάθε πλευρά. Η προσωπική μου άποψη είναι πως πρόκειται για λάθος χειρισμό. Και η επικοινωνία στην τηλεόραση είναι πολύ σημαντική.

sef

Σημαντική πτώση στην τηλεθέαση για το «Καλό Μεσημεράκι» στις 16.00. Φυσικά μετράει το γεγονός πως παίζει απέναντι από τα θηρία του κοινωνικού ρεπορτάζ. Όμως θα φανεί αν έπρεπε.

20190130172631_moutsinas

Ρεκόρ διετίας για το Live news. Νίκο Ευαγγελάτο, σαρώνεις, αγαπητέ. Με 31% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 26,9% στο σύνολο του κοινού. Ο μέσος όρος τηλεθεατών έφτασε τους 765.080 με την κάλυψη να ξεπερνάει το 1,8 εκατομμύρια τηλεθεατές.

fbc8c0_nikos_euaggelatos

Η Κατερίνα Ζαρίφη, η Μαίρη Σταυρακέλλη και η Βάσω Λασκαράκη ως οι νέες τρεις πρωταγωνίστριες της νέας κωμικής σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου για το Mega, η οποία θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, είναι ιδανικές. Μπράβο και θέλουμε και κωμωδία να γιάνουν οι πληγές μας, παιδιά.

136851

Η Καγιά δεν έκλεισε ακόμα και ανησυχώ όμως.

kagia

Κουίζ για κλείσιμο. Ποια ηθοποιό προσέγγισαν για να αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου την επόμενη σεζόν σε μεγάλο κανάλι;



Ειδήσεις σήμερα

«Η Ρούλα πίστευε ότι της είχε κάνει μάγια η πεθερά της», λέει οικογενειακή φίλη Δασκαλάκη

«Ματωμένα χρήματα» κάθε πληρωμή που κάνει η Ευρώπη προς τη Ρωσία, λέει ο δήμαρχος του Κιέβου

Μπακογιάννη: Πήρε θάρρος ο Πούτιν με την εκλογή Όρμπαν -Αμφισβητεί την δημοκρατία στην ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης