Βίκυ Βολιώτη: Το συγκινητικό γράμμα που της άφησε ο πατέρας της πριν φύγει από τη ζωή

Βίκυ Βολιώτη: Το συγκινητικό γράμμα που της άφησε ο πατέρας της πριν φύγει από τη ζωή

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ακόμη, ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί - Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της

viki
Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, το γράμα που της άφησε, αλλά και το ενδεχόμενο μιας υιοθεσίας.

Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου αναφέρθηκε στον καρκίνο και τον ρόλο, που έχει παίξει στη ζωή της, ενώ εξομολογήθηκε επίσης, πως η κόρη της θέλει πολύ ένα αδερφάκι και η ίδια σκέφτεται το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Ξέρω τι διανύει ένας άνθρωπος που ασθενεί από καρκίνο, το πως το διαχειρίζεται ή δεν το διαχειρίζεται, όλες τις διακυμάνσεις» είπε αρχικά και πρόσθεσε «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πατέρας μου δεν το είχε καταλάβει, θεωρώ πως απλώς έκανε ότι δεν συμβαίνει, δεν μπορέσαμε να τον αποχαιρετιστούμε όπως έπρεπε.

O αδελφός μου πίστευε πως εγώ έπρεπε να το μάθω οπωσδήποτε, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου το “μετά”. Ο αδελφός μου, μού είπε την αλήθεια για τον πατέρα μου και μετά παίζαμε όλοι μαζί  θέατρο στο σπίτι. Ήταν πολύ επώδυνο. Όταν έχασα τη μητέρα μου, διάβασα σχετικά βιβλία που έλεγαν ότι είναι σημαντικό το να μπορείς να μιλήσεις και να πεις όλα όσα δεν έχεις πει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cimwfjiwu4dl)

Η ηθοποιός, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ο πατέρας της της άφησε ένα γράμμα. Σχετικά με αυτό είπε:

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ διορατικός, είχε καταλάβει ότι εγώ θα πάω προς το θέατρο και λίγο πριν φύγει μου είχε γράψει μια επιστολή. Μου ζήτησε με εκείνο το γράμμα να μπω στο πανεπιστήμιο για να έχω τη σιγουριά ενός πτυχίου και το είχε αφήσει στο γραφείο μου. Δεν νομίζω να με απέτρεψε ο θάνατος των γονιών μου από το να αποκτήσω παιδιά, αλλά δεν είχα ποτέ την επιθυμία να μείνω έγκυος».

Για την απόκτηση ακόμη ενός παιδιού, η Βίκυ Βολιώτη ανέφερε:

«Η σκέψη για μια δεύτερη υιοθεσία υπάρχει. Η Άννα θέλει σαν τρελή ένα αδελφάκι, εμείς είμαστε ακόμη διστακτικοί. Η Άννα το ξέρει πως μια οικογένεια μπορεί να έχει δυο μαμάδες ή δυο μπαμπάδες, το έκαναν και στο σχολείο πρόσφατα, αλλά έχουμε και φίλους».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cimx2x701rc9)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Χρειάζεται κοινή ευρωπαϊκή απάντηση στην κρίση της ενέργειας, οι εθνικές πρωτοβουλίες δεν αρκούν

Το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού απέχει πολύ, λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Αυτοί είναι οι τρεις απαγωγείς του Γιώργου Κυπαρίσση


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης