Π. Ζήνα: "Έκλεισα τον 3ο μήνα και είμαι πολύ ευτυχισμένη!"

Π. Ζήνα: "Έκλεισα τον 3ο μήνα και είμαι πολύ ευτυχισμένη!"

Την πιο χαρούμενη φάση της ζωής της διανύει η Πέγκυ Ζήνα που περιμένει το πρώτο της παιδάκι...

Π. Ζήνα: "Έκλεισα τον 3ο μήνα και είμαι πολύ ευτυχισμένη!"
Την πιο χαρούμενη φάση της ζωής της διανύει η Πέγκυ Ζήνα που περιμένει το πρώτο της παιδάκι.Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός Γιώργος Λύρας, πλέον σε πελάγη ευτυχίας με το νέο της εγκυμοσύνης.
 
“Είμαι πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “People” η τραγουδίστρια, ενώ αποκάλυψε πως προς το παρόν δεν έχει πάρει πολλά κιλά, λόγω εγκυμοσύνης. “Δεν έχω πάρει πολλά κιλά. Μόλις έκλεισα τον τρίτο μήνα και είμαι ανά μήνα και κιλό”, ανέφερε.



Προσέχει τη διατροφή της; “Είπα να τη χαρώ αυτήν την περίοδο της ζωής μου, αλλά ευτυχώς ο μεταβολισμός μου είναι καλός, οπότε πάμε καλά. Άλλωστε, αυτή η περίοδος είναι η μόνη για μια γυναίκα που δεν την νοιάζει αν παχαίνει και που όσο παχαίνει, τόσο πιο όμορφη αισθάνεται”.
Κλείσιμο

Η Πέγκυ και ο σύζυγός της είχαν βρεθεί μαζί και στην πρεμιέρα του “Greek Idol”, όπου η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε τα νέα της τραγούδια. Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” την απαθανάτισε λίγο πριν την έναρξη του show.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης