Πέγκυ Ζήνα: Είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα!

Πέγκυ Ζήνα: Είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα!

Οι φήμες που θέλουν την Πέγκυ Ζήνα έγκυο όλο και φουντώνουν το τελευταίο διάστημα, και παρόλο που η ίδια δεν επιβεβαιώνει...

Εφυγε ο Ευγένιος Σπαθάρης
Πέγκυ Ζήνα: Είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα!
Οι φήμες που θέλουν την Πέγκυ Ζήνα έγκυο όλο και φουντώνουν το τελευταίο διάστημα, και παρόλο που η ίδια δεν επιβεβαιώνει όσα ακούγονται, ωστόσο ...δεν τα διαψεύδει κιόλας. Μάλιστα, μετά από όσα η ίδια είπε στη ραδιοφωνική της συνέντευξη με το Θέμη Γεωργαντά, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας είναι γεγονός!

Τώρα, μιλώντας στο περιοδικό “Glam”, η γνωστή τραγουδίστρια λέει: “Δεν υπάρχει πρόγραμμα για το παιδί. Όποτε έρθει είναι καλοδεχούμενο. Ούτε φραγμός υπάρχει. Έχει περάσει καιρός που πρόσεχα να μην μείνω έγκυος. Νιώθω καλά και νομίζω ότι είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα” και πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να λείψει ένα χρόνο από το τραγούδι ή και παραπάνω. “Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ λείψει ένας τραγουδιστής, αν έχει γερές βάσεις, τόσο πιο πολύ θα θέλει ο κόσμος να τον ξαναδεί”.

Εκτός από το θέμα «παιδί», η Πέγκυ μίλησε και για την οικονομική κρίση, αλλά και τις θυσίες που θα μπορούσε να κάνει. “Αν αύριο χρειαστεί να πουλήσω το σπίτι που με τόσα ξενύχτια έφτιαξα, για να ζήσω σε ένα δυάρι μαζί με τον άνθρωπο που αγαπώ και το παιδί μας, θα το έκανα”!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης