Η Πέγκυ Ζήνα μιλάει για την εγκυμοσύνη!

Η Πέγκυ Ζήνα μιλάει για την εγκυμοσύνη!

Οι φήμες που θέλουν την Πέγκυ Ζήνα έγκυο έχουν οργιάσει τον τελευταίο καιρό. Παρόλα αυτά, εκείνη δεν επιβεβαιώνει τίποτα...

Η Πέγκυ Ζήνα μιλάει για την εγκυμοσύνη!
Οι φήμες που θέλουν την Πέγκυ Ζήνα έγκυο έχουν οργιάσει τον τελευταίο καιρό. Παρόλα αυτά, εκείνη δεν επιβεβαιώνει τίποτα ...χωρίς όμως και να διαψεύδει όσα ακούγονται και γράφονται! «Η εγκυμοσύνη ούτε επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται. Απλά φαίνεται», δήλωσε η τραγουδίστρια, που αν και απάντησε σε όλες ανεξαιρέτως τις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά σχετικά με την εγκυμοσύνη, δεν διευκρίνισε αν τελικά θα γίνει ή όχι μανούλα!

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Δρόμος FM 8.98» και το Θέμη Γεωργαντά, η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε πόσο πολύ καταλαβαίνει τις γυναίκες που δεν θέλουν να ανακοινώσουν από την πρώτη στιγμή την εγκυμοσύνη τους. «Πολύ απλά θεωρώ ότι, όπως ο έρωτας και ο βήχας, η εγκυμοσύνη δεν κρύβεται και είναι κάτι που θα φανεί έτσι κι αλλιώς. Αρκετές γυναίκες την προστατεύουν την εγκυμοσύνη τους το πρώτο διάστημα. Κάθε γυναίκα όμως περιμένει την στιγμή που θα νιώσει ασφαλής για να το ανακοινώσει, γιατί είναι μια πολύ χαρούμενη και σημαντική στιγμή», δήλωσε, τονίζοντας ότι η ίδια είναι έτοιμη να ζήσει την στιγμή που θα γίνει μητέρα. 

Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξής της από την «Πρωινή Μελέτη»…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης