Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα παρεξηγηθεί με την Μαρία Ηλιάκη, με τον Νίκο Μουτσινά ποτέ»

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα παρεξηγηθεί με την Μαρία Ηλιάκη, με τον Νίκο Μουτσινά ποτέ»

Η οικοδέσπονα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έδωσε την δική της απάντηση στις δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη

katken-4
Η Μαρία Ηλιάκη  την Τετάρτη (13/10) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε πως με τον Νίκο Μουτσινά  δεν έχουν επαφές. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Με την Κατερίνα είχε γίνει μία παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένη, αλλά καλά όλα. Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε, γιατί με το που έμεινα έγκυος, έβαλε τα κλάσματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της, μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία. Ο Νίκος δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο. Παρέμεινε η… επικοινωνία μέσω τηλεόρασης, δεν είχα κάτι άλλο».

Οι εν λόγω δηλώσεις σχολιάστηκαν από την ομάδα της «Super Κατερίνας» και η όμορφη παρουσιάστρια έδωσε τις δικές της εξηγήσεις.

«Όταν τελείωσε η εκπομπή, είχα παρεξηγηθεί με τη Μαρία. Με τον Νίκο συνέχισα να μιλάω, δεν παρεξηγήθηκα ποτέ. Για βλακείες τώρα με την Μαρία. Εντάξει, τέλος πάντων, μεγαλώνοντας, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Η Μαρία εκείνο το διάστημα με είχε προσεγγίσει με κάποια μηνύματα και εγώ για τη μαμά μου», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου  και πρόσθεσε:

«Όταν έμαθα ότι η Μαρία είναι έγκυος, ήθελα πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, επειδή ήξερα ότι ήθελε παιδάκι, να την πάρω ένα τηλέφωνο. Έστειλα και δώρο για το μωράκι και ανυπομονώ να πάμε και για ένα φαγητό μαζί. Δεν ξέρω τι έχει γίνει μεταξύ τους, γιατί ποτέ δεν μου έχει πει η Μαρία κάτι αρνητικό για τον Νίκο, ούτε ο Νίκος για την Μαρία. Πιστεύω ότι έχουν μία σχέση σαν εμένα και τον Θέμη, με αγάπη, αλλά όταν είναι μαζί, τσιτώνουν».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceyz3gpv5uzl-st)



Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα μέχρι το πρωί της Παρασκευής


Κικίλιας: 320 εκατ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης για τη στήριξη του τουρισμού

Αρκαλοχώρι: Αντιμέτωποι με την ισχυρή βροχή των σεισμόπληκτων που κάνουν σε σκηνές - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης