Χρεοκόπησαν οι κύπριοι χορευτές του «Βρετανία έχεις ταλέντο»

Χρεοκόπησαν οι κύπριοι χορευτές του «Βρετανία έχεις ταλέντο»

Ο 42χρονος άνδρας και ο γιος του εκτοξεύτηκαν στη κορυφή όταν εμφανίστηκαν στη δημοφιλή εκπομπή της Βρετανίας και χόρεψαν τη δική τους ελληνική εκδοχή του Riverdance

Χρεοκόπησαν οι κύπριοι χορευτές του «Βρετανία έχεις ταλέντο»
Οι κύπριοι χορευτές, πατέρας και γιος, που το 2009 κατέκτησαν ολόκληρο τον κόσμο, όταν εμφανίστηκαν στο «Βρετανία έχει ταλέντο» και χόρεψαν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο μπροστά στην κριτική επιτροπή, φτάνοντας μάλιστα ένα βήμα πριν το τελικό, δεν φαίνεται να είχαν την ίδια τύχη σε ότι έχει να κάνει και με την οικογενειακή επιχείρηση.

Ο Stavros Flateley, ή όπως λέγεται κανονικά Demetrios Demetriou, είχε από το 1999 την εταιρία ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων Lagi Contractors Ltd μαζί με τον αδερφό του, όμως πρόσφατα η εταιρία δεν πήγαινε καλά με αποτέλεσμα να χρωστάνε περίπου 100.000 λίρες και τελικά να χρεοκοπήσουν!

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Demetrios έχασε γύρω στις 180.000 λίρες από την προσωπική του περιουσία, ως αποτέλεσμα από το κλείσιμο της εταιρίας. «Λυπόμαστε που κάποιοι άνθρωποί μας υποφέρουν» είπε στη Sun. «Τους χρωστάμε λεφτά, όμως δεν μας έχουν πληρώσει ακόμα αυτοί που μας χρωστάνε για να τους τα δώσουμε».



Όπως παραδέχτηκε ο άνδρας, η εταιρία άρχισε να έχει οικονομικά προβλήματα από τη στιγμή που ο αδερφός του Lagi, έκλεινε μεγάλα συμβόλαια, για τα οποία όμως δεν πληρωνόταν. «Δυστυχώς στη δουλειά μας αυτά τα πράγματα συμβαίνουν όλη την ώρα» είπε ο Demetrios.



Ο 42χρονος άνδρας και ο γιος του εκτοξεύτηκαν στη κορυφή όταν εμφανίστηκαν στη δημοφιλή εκπομπή της Βρετανίας και χόρεψαν τη δική τους ελληνική εκδοχή του Riverdance. Τότε κατάφεραν να πάρουν την Τρίτη θέση, πίσω από τη Susan Boyle που βγήκε δεύτερη και του νικητές της χρονιάς Diversity.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης