House of Fame: H Κόνη «λυγίζει» στην αγκαλιά του ερωτευμένου Γιώργου

House of Fame: H Κόνη «λυγίζει» στην αγκαλιά του ερωτευμένου Γιώργου

«O Γιώργος, απ΄ότι μου είπε...ήθελε να του πω κάτι άσχημο, να τον πληγώσω για να με... ξεπεράσει» λέει μεταξύ άλλων η επίδοξη τραγουδίστρια 

house_koniij
Όσο ο καιρός περνά, οι μαθητές τoυ House of Fame έρχονται όλο και πιο κοντά. Στο νέο επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια αρκετά δύσκολη στιγμή για την Κόνη, η οποία «λύγισε» πέφτοντας στην αγκαλιά του Γιώργου.

Να θυμίσουμε πως μερικά επεισόδια πριν είχαμε παρακολουθήσει τον Γιώργο να εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματά του προς την Κόνη, με την ελπίδα να έρθουν πιο κοντά οι δυο τους. Αυτή τη φορά, ο Γιώργος φαίνεται να προβλημάτισε αρκετά με τα λεγόμενά του την Κόνη η οποία και ήρθε σε δύσκολη θέση.

«Εγώ αυτή τη στιγμή, νιώθω ότι δεν είμαι άξια ούτε για να πω αυτό το τραγούδι. Γι΄αυτό και έχω μπλοκάρει τόσο πολύ. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...» είπε ξεσπώντας σε δάκρυα. Στη συνέχεια η Κόνη ανέφερε μπροστά στην κάμερα...

«O Γιώργος, απ΄ότι μου είπε...ήθελε να του πω κάτι άσχημο, να τον πληγώσω για να με... ξεπεράσει ας πούμε. Εμένα αυτό με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση (...) Μετά ξέσπασα εγώ για τα δικά μου και με βοήθησε ο Γιώργος πάρα πολύ και το εκτιμάω πολύ αυτό. Ξέσπασα γιατί φρίκαρα».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cagrbyqoywsh-sf)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης