Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει η περιγραφή για το ατύχημα στο χέρι της

Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει η περιγραφή για το ατύχημα στο χέρι της

«Θυμάμαι ότι κουτρουβαλάω μέσα και την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες» εξομολογείται στον Αντώνη Σρόιτερ

prezerakou_2
Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ, μετά το ατύχημα που την οδήγησε σε ακρωτηριασμό του ενός δαχτύλου της στο δεξί χέρι δίνει η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η ίδια εξομολογείται για τη δικαστική διαμάχη και την αποθεραπεία. Στο απόσπασμα του Happy Day από την εκπομπή που θα δούμε απόψε η Έρρικα Πρεζεράκου συγκλονίζει με την περιγραφή του ατυχήματος.

«Το σκάφος πήγαινε πολύ γρήγορα. Είχε δύο 300άρες μηχανές και συζητούσαν όλοι πόσο γρήγορα και πόσο καλά πάει το σκάφος. Και κάνει ένα έτσι… και γυρίζει το σκάφος 360 μοίρες. Ξαφνικά βρίσκομαι εκσφενδονισμένη μέσα στη θάλασσα. Σε αυτήν την κίνηση, ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι έπεσα μέσα στη θάλασσα. Κι όπως το σκάφος είναι εδώ, πετάγομαι μέσα στο νερό, το σκάφος συνεχίζει και γυρίζει… Θυμάμαι ότι κουτρουβαλάω μέσα και την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες.

Άλλαξε η ζωή μου μετά το ατύχημα. Είχα μάθει να δουλεύω πολύ με το σώμα και θες να διδάξεις σε παιδιά-που τα παιδιά το πρώτο που κοιτάνε είναι τα χέρια σου-και νιώθεις ότι δε μπορείς να διδάξεις, ότι δε μπορείς να εργαστείς στο βαθμό που μπορούσες πριν… Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή», αναφέρει η Έρρικα Πρεζεράκου.


Έρρικα Πρεζεράκου: Περιγράφει το ατύχημα με το σκάφος και συγκλονίζει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης