House of Fame: Έξω φρενών ο Θέμης - «Αν πάρω τα παπούτσια και τα πετάξω στην πισίνα θα φταίω»;

House of Fame: Έξω φρενών ο Θέμης - «Αν πάρω τα παπούτσια και τα πετάξω στην πισίνα θα φταίω»;

Ο σπουδαστής ξέσπασε στην κάμερα για συμπαίκτες του

themis_copy_9
Εκνευρισμένος ήταν στο νέο επεισόδιο του House of Fame ο Θέμης. Συγκεκριμένα, ο σπουδαστής της ακαδημίας του ΣΚΑΙ θύμωσε με τα υπόλοιπα παιδιά για την ακαταστασία που επικρατεί στο σπίτι.

Μάλιστα, ο Θέμης αποφάσισε να καθαρίσει το μπάνιο, ωστόσο κάποιοι άλλοι μετά από λίγο το λέρωσαν ξανά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει στην κάμερα.

«Δηλαδή εμείς πως θα γίνει να καθαρίσουμε και να μπαινοβγαίνουν άνθρωποι, να λερώνουν. Δηλαδή εμείς κάναμε τους νιπτήρες, και οι νιπτήρες λερώθηκαν τρεις φορές από την ώρα που τους καθαρίσαμε. Έχουμε πει ότι πρέπει να υπάρχει ο σεβασμός αλλά δεν θα κάθομαι εγώ να καθαρίζω κάθε τρεις και λίγο. Δεν μπορώ να καθίσω να ασχοληθώ παραπάνω. Πολύ ασχολήθηκα», είπε ο Θέμης στην κάμερα και συνέχισε:

«Δεν θέλουν να καταλάβουν. Είναι ότι να ναι αλλά αν ξεκινήσω από αύριο να είμαι κι εγώ ότι να ναι θα δεις ποιος θα κλαίει μετά στο τέλος. Να καθαρίζουν το μπάνιο και να μπαίνω να κάνω μπάνιο, να τραγουδάω, να κάνω μάσκες, να πλένω τα δόντια μου, να λερώνω τους καθρέφτες και να πρέπει να τα ξανακαθαρίσουν. Πόσες φορές είπα για τα παπούτσια που είναι στον διάδρομο να τα πάρουμε και να τα βγάλουμε έξω. Που είναι τα παπούτσια τώρα; Αν πάρω τα παπούτσια και τα πετάξω στην πισίνα θα είμαι ο τρελός της υπόθεσης. Αυτό πρέπει να συμβεί για να βάλουν μυαλό. Να κάνουν αύριο πρόβα με τα βρεγμένα τακούνια τους, να πρέπει να βουτήξουν στην πισίνα να τα πάρουν γιατί μιλήσαμε. Δεν καταλαβαίνουν».

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9nw78u4tdch-sf)



Ειδήσεις σήμερα

Οι Μπακς... διασύρθηκαν από τους Νάγκετς στην μεγαλύτερη φετινή ήττα τους!

Μπασκόνια-Ολυμπιακός: Πολλές οι δυσκολίες, αλλά χρειάζεται την νίκη

Κύπελλο Ελλάδος: Σφραγίζονται τα πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης