Κύπελλο Ελλάδος: Σφραγίζονται τα πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά

Κύπελλο Ελλάδος: Σφραγίζονται τα πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά

Σήμερα (03/03) σφραγίζονται τα δύο πρώτα εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

3098426_1
Αρχικά στις 18:00 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία (Cosmote Sport 2 HD). Μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, ο επαναληπτικός προημιτελικός εναντίον της ομάδας της Φθιώτιδας μοιάζει να έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Βέβαια, το κλίμα στις τάξεις του Δικεφάλου είναι τεταμένο μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα, αρχής γενομένης με μία θετική εμφάνιση στον αγώνα με τη Λαμία.

Από την άλλη οι σημερινοί γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς σκορ, παίρνοντας ωστόσο «ανάσα» στη βαθμολογία με τα τελευταία αποτελέσματά της, δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου άφησε πολλούς παίκτες εκτός αποστολής για τη ρεβάνς mε τον ΠΑΟΚ προκειμένου να τους έχει φρέσκους για το πρωτάθλημα.

Οπως και ο Πάμπλο Γκαρσία, θέλησε να δώσει «ανάσες» σε μερικούς παίκτες του αφήνοντας εκτός αποστολής τους Βιεϊρίνια, Αντρίγια και Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Αμρ Ουάρντα, Φερνάντο Βαρέλα ενώ συμπεριέλαβε τον Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αλλά και για πρώτη φορά τον νεαρό Κυριάκο Γιαξή από την Κ19 του «Δικεφάλου».

 
Το δεύτερο σημερινό παιχνίδι είναι αυτό μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα στις 20:00 (Cosmote Sport 1 HD), το οποίο είναι «ανοιχτό» με την ομάδα της Ηπείρου να διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα. Κι αυτό διότι η ομάδα του Γιαννίκη είχε επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς, που είχε διεξαχθεί στο Αγρίνιο.

Ο Λάζλο Μπόλονι για το ματς με τον ΠΑΣ θα μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Μπαρτ Σένκεφελντ και Γιουνούς Σανκαρέ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Σάντσεθ και Καμπετσής. Από την άλλη ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σιόντη και Οικονομόπουλο,

Πηγη: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης