Ποιος ηθοποιός πήγε να πεθάνει 3 φορές για έναν έρωτα;

Ποιος ηθοποιός πήγε να πεθάνει 3 φορές για έναν έρωτα;

«Έχω κινδυνέψει να χάσω τη ζωή μου και τα λογικά μου για χάρη του έρωτα δυο τρεις φορές», εξομολογείται ο Γιώργος Καραμίχος...

Ποιος ηθοποιός πήγε να πεθάνει 3 φορές για έναν έρωτα;
«Έχω κινδυνέψει να χάσω τη ζωή μου και τα λογικά μου για χάρη του έρωτα δυο τρεις φορές», εξομολογείται ο Γιώργος Καραμίχος και για να λέμε και την αλήθεια, πρόκειται για μια δήλωση που δεν περνά καθόλου απαρατήρητη!

Όπως λέει ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό «People», αν και έχει φτάσει στα άκρα, προτιμά να απολαμβάνει τον έρωτα σε χαλαρούς ρυθμούς. «Έχω ερωτευτεί τρελά. Τα έχω τινάξει πολλές φορές στον αέρα για τον έρωτα. Έχω ενδώσει άπειρες φορές στο ανεκπλήρωτο. Πλέον όμως είμαι τριάντα επτά ετών. Νομίζω ότι προτιμώ να απολαμβάνω το διά ταύτα, χωρίς τα βεγγαλικά και τις φωταψίες», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Ευτυχώς, ο Αϊ-Γιώργης έβαζε το χέρι του και ξυπνούσα αργά ή γρήγορα», επισημαίνει ο Γιώργος για τις φορές που ξεπέρασε τα όρια για χάρη ενός έρωτα.

Πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού, ο Γιώργος Καραμίχος τονίζει πως θα ήθελε να έχει πολλά παιδιά. Για τη σχέση του, όμως, με τη μικρή Ρεγγίνα δεν θέλει να μιλήσει μέχρι εκείνη να ενηλικιωθεί, ενώ τονίζει πως απολαμβάνει την συντροφικότητα όσο μπορεί.


Κλείσιμο

Όσο για το ενδεχόμενο να ανέβει κάποια στιγμή τα σκαλιά της εκκλησίας; «Είμαι μονογαμικός, δεν χρειάζομαι τη  βούλα των θεσμών για να το εφαρμόσω», λέει και προσθέτει: «αν προκύψει στο μέλλον μια μακροπρόθεσμη σχέση και κανένα αγνό ξωκλήσι με πνευματικό πατέρα, τότε μπορεί να χορέψω και τον Ησαΐα».

«Δεν με φοβίζει η κρίση στην τηλεόραση γιατί έχω δουλειά στο θέατρο», υπογραμμίζει ο ηθοποιός και συμπληρώνει πως είναι ανασφαλής οικονομικά με την δουλειά που κάνει. «Μπορώ να τα βγάλω πέρα με λίγο πάνω από 2.500 ευρώ τον μήνα, αφού 1.000 ευρώ είναι η μηνιαία δόση του δανείου μου», αποκαλύπτει για τα οικονομικά του ο Γιώργος, ενώ τονίζει πως για τον εαυτό του μπορεί να ψωνίσει ελάχιστα, όμως, του αρέσουν τα ταξίδια και τα τραπεζώματα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης