Survivor - Βαλέρια Χοψονίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της και ο καβγάς με την Άννα Μαρία

Survivor - Βαλέρια Χοψονίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της και ο καβγάς με την Άννα Μαρία

«Όντως με την Άννα Μαρία δεν είχαμε έρθει κοντά. Δεν ξέρω αν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες από αυτό που έβλεπα» 

baleria-xopsinidou-survivor-4
Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Βαλέρια Χοψονίδου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love it».

«Έχω στεναχωρηθεί η αλήθεια είναι, το περίμενα γιατί ήμουν μια καινούργια παίκτρια και μπήκα μετά από ένα μήνα και τα παιδιά ήταν ήδη μια παρέα. Περίμενα να με ψηφίσουν γιατί αγωνιστικά δεν ήμουν καλή. Σίγουρα πάντως θα μπορούσαν να μου δώσουν μια ευκαιρία.

Όταν μπήκα την πρώτη μέρα, ήμουν οκ δεν είχα πρόβλημα. Στην πορεία αν εγώ ήμουν αλλού και πήγαινα στην φωτιά σταματούσαν να μιλάνε και αυτό είναι άβολο για έναν καινούργιο παίκτη. Την Ελευθερία την γνώριζα απέξω και όταν μπήκα στο παιχνίδι ένιωθα έναν άνθρωπο δικό μου. Και μετά ήρθα κοντά με την Ελένη.

Δεν κάναμε υποομάδα δεν ήρθαν ποτέ τα κορίτσια το ορκίζομαι να μου πουν να φτιάξουμε δική μας ομάδα. Δεν λέγαμε καν τι θα ψηφίσουμε. Πραγματικά ευχαριστώ όλα τα παιδιά, αλλά κατάλαβα, ένιωσα και αισθάνθηκα ότι σαν να ενοχλήθηκαν από την άφιξη της αντίπαλης ομάδας. Ίσως αν έμπαινα στην κόκκινη από αυτό που είδα, ίσως να είχα διαφορετική αντιμετώπιση, πιστεύω θα με βοηθούσαν στο θέμα της ψυχολογίας

Όντως με την Άννα Μαρία δεν είχαμε έρθει κοντά. Δεν ξέρω αν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες από αυτό που έβλεπα. Μάλιστα, κάποια στιγμή που επιστρέφαμε στην καλύβα, η Άννα Μαρία είπε ότι ''για αυτό με ψήφισε η Βαλέρια, επειδή της το έχει πει η Ελευθερία''. Κι εκείνη την ώρα της απάντησα ''ειλικρινά πιστεύεις ότι χρειάζομαι κάποιον άνθρωπο στο να με κατευθύνει στο τι θα ψηφίσω;'' .Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν βγήκα ήταν να φάω, πιστεύω ότι θα φτάσει τελικό ο Μπάρτζης, ο Ηλίας και ο Κόρο…», ανέφερε η Βαλέρια Χοψονίδου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c91jnasq0x69-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης