Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο με τον Θοδωρή Mαραντίνη»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το διαζύγιο με τον Θοδωρή Mαραντίνη»

«Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα» είπε η παρουσιάστρια 

Xristidou_Marantinis
Η Σίσσυ Χρηστίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και με  αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως σήμερα, δυο χρόνια μετά, δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει πλήρως.

«Δυο χρόνια μετά είμαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής, δεν είναι ότι το χω ξεπεράσει πλήρως και είμαι μια χαρά… Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά» ανέφερε η παρουσιάστρια στο διαδικτυακο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου

Όσο για το πως είναι σήμερα η ζωή της απάντησε: «Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα που με βοηθά να το αντιμετωπίσω». Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Φίλιππο Ραφαήλ ανακοίνωσε το διαζύγιό του δυο χρόνια πριν.

Δείτε το βίντεο:

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραδέχεται ότι δεν έχει ξεπεράσει το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης