J2US: Η εισβολή της Survivor Ευρυδίκης, η απόφαση Κοκλώνη για Θεοφάνους και το μεγάλο ερωτηματικό

J2US: Η εισβολή της Survivor Ευρυδίκης, η απόφαση Κοκλώνη για Θεοφάνους και το μεγάλο ερωτηματικό

Απόψε στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Open 

εκσοφιλοjust
Στην πρεμιέρα του το J2US «σκαρφάλωσε» με άνεση στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και έγινε #1 trend στο τουίτερ για 9 ώρες. Η συνταγή Κοκλώνη δεν έτυχε, πέτυχε. Με μια επιλογή ζευγαριών που καλύπτουν όλη τη γκάμα celebrities, από τη μία και μοναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη μέχρι την Ευρυδίκη του My Style Rocks, και από τον Λευτέρη Πανταζή (btw πατέρα της νικήτριας του πρώτου J2US Κόννυς Μεταξά) μέχρι τον Βαγγέλη Κακουριώτη, με δόσεις Νατάσας Καλογρίδη και Ζένιας Μπονάτσου –που μέσω του πρώην συντρόφου της μίας και παππού της άλλης, Αλέξανδρου Λυκουρέζου, αποκτούν και μια πικάντικη σύνδεση- τα συστατικά του «γλυκού» έδεσαν με μοναδική χημεία.

Και ο ασταμάτητος Νίκος Κοκλώνης μόλις στο δεύτερο λάιβ έρχεται με αλλαγές. Ένα τροχαίο που είχε η Ραχήλ Μακρή τη Δευτέρα το πρωί την κράτησε στο σπίτι για ανάρρωση καθώς ο γιατρός της σύστησε ξεκούραση, έτσι στο δεύτερο λάιβ έρχεται με φόρα η εκρηκτική Ευριδίκη Βαλαβάνη που έχει αποδείξει πως στη ζούγκλα ήταν Survivor- για να δούμε, λοιπόν, τις επιδόσεις της και στο stage. Η Ευριδίκη γίνεται ζευγάρι με τον Ηλία Βρεττό με ένα ερωτηματικό αν η αλλαγή είναι μόνιμη ή αν θα επιστρέψει η Ραχήλ, ενώ σήμερα για δεύτερη φορά θα δούμε στο Just The 2 Of Us και τον Τρύφωνα Σαμαρά στο πλευρό της Έφης Σαρρή, επίσης με ερωτηματικό αν ο Τρύφωνας θα παραμείνει τελικά και στα επόμενα live ή αν η Πηγή Δεβετζή που δεν ήταν στην πρεμιέρα καθώς ασθένησε από κορωνοϊό θα καταφέρει να μπει τελικά στο σόου εφόσον αναρρώσει πλήρως.

Υποσχόταν ο Νίκος Κοκλώνης από την αρχή ένα σόου με εκπλήξεις και «ανατροπές» και τελικά καθόλου δεν υπερέβαλλε! Μάλιστα στην πρεμιέρα με δική του απόφαση έκανε «είσοδο» στο Just σε αναπάντεχο ρόλο και ο Γιώργος Θεοφάνους, πρόσωπο που έχουμε συνηθίσει να κρίνει διαγωνιζόμενους, αλλά αυτή τη φορά ο Νίκος τον έφερε στην απέναντι όχθη, να τους βοηθά να προετοιμαστούν για να τους κρίνουν Βανδή, Μπακοδήμου, Σταυροπούλου και Φασουλής. Απόψε στις 21:00, μάλιστα, το Just θα έχει και άλλη μια «πρωτιά» αφού η Δέσποινα Βανδή θα ερμηνεύσει πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της σινγκλ Ένα Τσιγάρο Διαδρομή που υπογράφουν Θεοφάνους (μουσική) και Μωραϊτης (στίχοι). Όπως σχολίασε χρήστης του τουίτερ, «στο επόμενο λάιβ να δείτε που ο Κοκλώνης θα φέρει και τον Τραμπ»- τον οποίο άλλωστε είχε συναντήσει στο παρελθόν ως υποψήφιο επενδυτή σε εταιρεία του!

koklonistheof

ευρυδικη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης