Γνωστό μοντέλο πήγε για αποτρίχωση... και βγήκε με εγκαύματα

Γνωστό μοντέλο πήγε για αποτρίχωση... και βγήκε με εγκαύματα

Μπορεί να έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια από το επίμαχο γεγονός, η Μαρίνα Τσιντικίδου όμως τρέχει ακόμη στα δικαστήρια...

Γνωστό μοντέλο πήγε για αποτρίχωση... και βγήκε με εγκαύματα
Μπορεί να έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια από το επίμαχο γεγονός, η Μαρίνα Τσιντικίδου όμως τρέχει ακόμη στα δικαστήρια, διεκδικώντας το υπέρογκο ποσό του 1.2000.000 ευρώ από το ινστιτούτο όπου είχε πάει για αποτρίχωση και κατέληξε να φύγει με εγκαύματα.

Η πρώην σταρ Ελλάς που έχει καταφύγει στη Δικαιοσύνη, βρίσκεται σε αντιδικία και με τη δερματολόγο που της έκανε την αποτρίχωση με λέιζερ, την οποία μήνυσε για σωματική βλάβη από αμέλεια. Μάλιστα χθες έγινε η δίκη, η οποία πήρε τρίτη συνεχόμενη αναβολή λόγω της μη παρουσίας της μηνύτριας, Μαρίνας Τσιντικίδου. Η κατηγορούμενη δερματολόγος κάθισε στο εδώλιο και ζήτησε την πρόοδο της δίκης.

Το μοντέλο δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο λόγω ασθένειας και ζήτησε την αναβολή μέσω του δικηγόρου της. Έγινε μεν δεκτή η αναβολή της δίκης, αλλά την καταδίκασαν με πρόστιμο 1000 ευρώ για λιπομαρτυρία καθώς και στην καταβολή των δικαστικών εξόδων σύμφωνα με την «Epsresso».

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης