Στ. Σαρτίνι: Τι με νοιάζει τι κάνει η Ρούλα;

Στ. Σαρτίνι: Τι με νοιάζει τι κάνει η Ρούλα;

Τις φήμες ότι οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες έρχεται να επιβεβαιώσει ο Στέφανο Σαρτίνι με δηλώσεις του στο...

Στ. Σαρτίνι: Τι με νοιάζει τι κάνει η Ρούλα;
Τις φήμες ότι οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες έρχεται να επιβεβαιώσει ο Στέφανο Σαρτίνι με δηλώσεις του στο περιοδικό «ΕΓΩ». ‘Έτσι, σε ερώτηση αν του είχε γίνει πρόταση να σκηνοθετήσει εκείνος το «Big Brother» με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, ο Στέφανο λέει πως ουδέποτε του έγινε ανάλογη πρόταση και πως τα όσα σχετικά γράφτηκαν δεν ίσχυαν. Τι απαντά όμως στο αν θα ήθελε να το κάνει; «Όχι. Εγώ κάνω και άλλες δουλειές. Δεν περιμένω τη Ρούλα. Ούτως ή άλλως δουλεύω πολύ και συνέχεια».

Πώς είδε αλήθεια ο Στέφανο Σαρτίνι την επιστροφή της πρώην του συνεργάτιδας και αγαπημένης του Ρούλας στην TV; «Δεν την έχω δει και δεν νομίζω ότι υπάρχει τώρα λόγος να μιλήσω για αυτό… Είδα μόνο λίγο από το internet και δεν μου έδειξε τίποτα ενδιαφέρον… Δεν είναι δική μου ευθύνη ό, τι κάνει η Ρούλα. Τι με νοιάζει; Δεν είναι δικό μου θέμα».

Οι δηλώσεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού ο Σαρτίνι βάζει στην κουβέντα και την Ελένη Μενεγάκη: «Προτιμώ να κάνει show το βράδυ. Είχα κάνει μαζί της, ας πούμε, τα καλλιστεία. Θα μου άρεσε να κάνει ένα πρόγραμμα στην prime time ζώνη. Νομίζω ότι θα έκανε πολύ καλά το «Big Brother»… Θα του έβαζε μία άλλη ‘πινελιά’».
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης