Γ. Λαμπαθάκης: "Στα 33 μου έχω κάνει μόνο 2 σχέσεις"

Γ. Λαμπαθάκης: "Στα 33 μου έχω κάνει μόνο 2 σχέσεις"

Όταν ήταν μικρός, ήταν ένα πολύ ντροπαλό και συνεσταλμένο παιδί, που δεν του άρεσε να ανοίγεται πολύ. ''Μέχρι να πάω στο...

Γ. Λαμπαθάκης: "Στα 33 μου έχω κάνει μόνο 2 σχέσεις"
Όταν ήταν μικρός, ήταν ένα πολύ ντροπαλό και συνεσταλμένο παιδί, που δεν του άρεσε να ανοίγεται πολύ. ''Μέχρι να πάω στο σχολείο ήμουν αλητάμπουρας, στο δημοτικό και το γυμνάσιο ήμουν τελείως μαμούχαλος και ξεσάλωσα ξανά στο Λύκειο'', παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο περιοδικό ''ΟΚ'' ο Γιώργης Λαμπαθάκης.

Την πρώτη φορά που είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο «Σπίτι απ’ την αρχή», είπε: ''Παναγιά μου, τι αγγούρι είναι αυτό;'' Με τίποτα πάντως, δεν θα μπορούσε να δει τον εαυτό του σε εκπομπή που ασχολείται με ο,τιδήποτε άλλο, εκτός από την αρχιτεκτονική.

Κλείσιμο

Σχετικά με το δεσμό του, ο Γιώργης τόνισε πως από την πρώτη στιγμή είπε ότι είναι σε σχέση. Δεν απέφευγε να φωτογραφίζεται με την εδώ και τριάμισι χρόνια σύντροφό του, Χριστίνα, για να δείχνει διαθέσιμος και να μην απογοητεύσει τις θαυμάστριες. Όσο για το τι τον γοητεύει πάνω της: ο συνδυασμός ευφυΐας και αυτοπεποίθησης που την χαρακτηρίζουν.



Τέλος, δήλωσε ότι είναι σε πολύ μικρό βαθμό ζηλιάρης, κυρίως όμως όταν είναι στην αρχή μιας σχέσης, αφού δεν γνωρίζει καλά την κοπέλα, καθώς κι ότι μέχρι σήμερα, στα 33 του, είχε μόνο 2 πραγματικές σχέσεις. ''Οι πιο πολλές ήταν πολύ σύντομες, οπότε δεν τις θεωρώ καν σχέσεις. Στις σχέσεις που πραγματικά ήμουν δοσμένος κι ερωτευμένος, δεν μου περνούσε από το μυαλό να απατήσω'', ανέφερε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης